American Horror Story wordt verwijderd van Amazon Prime Video en zal alleen nog op Disney+ te zien zijn

Helaas is er slecht nieuws voor liefhebbers van de spannende serie American Horror Story met een abonnement op Amazon Prime Video. De horrorserie wordt namelijk van de streamingdienst verwijderd en zal binnenkort enkel en alleen op Disney+ te zien zullen zijn. Hiermee lijkt een trend doorgezet te worden waarin The Walt Disney Company haar eigen films en series terugtrekt van concurrerende video on demand-platforms om exclusief op Disney+ te vertonen.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

American Horror Story (5 seizoenen) op Amazon Prime Video in Nederland

De anthologieserie American Horror Story (AHS) creëert een waanzinnige filmwereld waarin de spookachtige werkelijkheid steeds in een ander verhaal, maar in dezelfde intensiteit terugkeert. Heb jij de hitshow al gezien? Vijf van de negen bestaande seizoenen zijn in Nederland sinds 1 juli 2020 op Amazon Prime Video te zien, maar zullen binnenkort helaas weer van de streamingdienst verwijderd worden.

In het verdwijnsein van Amazon Prime Video in juni wordt de horrorserie namelijk genoemd en staat vermeld dat AHS binnen 30 dagen van het video on demand-platform verwijderd zal worden. Meestal worden de uitzendrechten voor een film of serie voor een jaar aangekocht, dus naar alle waarschijnlijkheid zal 30 juni 2021 de laatste dag zijn dat de show op Amazon’s streamingdienst te zien is.

Alle 9 seizoenen van American Horror Story zijn op Disney+ te bekijken

Gelukkig is er ook goed nieuws, want de populaire serie is hier op Disney+ te bekijken. In aanvulling op de eerste vijf seizoenen die bij Amazon Prime Video te streamen zijn, heeft Disney+ ook seizoen 6 tot en met 9 aan het aanbod toegevoegd. Bij de lancering van Disney+ Star werden alle huidige seizoenen op de streamingdienst geüpload.

Zo merken we steeds meer dat Disney+ haar toptitels van andere streamingdiensten terug aan het trekken is. Eerder verdwenen bijvoorbeeld al Lost van Videoland en How I Met Your Mother van Netflix om verplaatst te worden naar Disney’s eigen streamingdienst. Wie weet hoe lang shows als Sons of Anarchy (Amazon Prime Video), The X-Files (Amazon Prime Video), Modern Family (Netflix & Amazon Prime Video), Prison Break (Netflix & Amazon Prime Video) en Homeland (Netflix, Amazon Prime Video & Videoland) nog op andere video on demand-platforms dan Disney+ te zien zullen zijn?

Verhaal, details en trailer van de serie

Fysieke en psychologische verschrikkingen treffen een ontbindend gezin, arbeiders en bewoners van een krankzinnigengesticht, een heksenkring, een cast van circusfreaks, de werknemers en gasten van een worstelend hotel, een familie die in een mysterieuze boerderij woont, de leden van een kleine voorstad in Michigan, de overlevende leden van de Apocalyps en de raadgevers van een griezelig zomerkamp in deze spookachtige anthologiereeks, gericht op de thema’s ontrouw, geestelijke gezondheid, onderdrukking, discriminatie, verslaving en uitbuiting.

Titel: American Horror Story
Soort: Serie
Jaar: 2011
Duur: 10 seizoenen
Categorie: Drama, Horror, Thriller
IMDb: 8.0 uit 282.000 stemmen
Cast: Lady Gaga, Kathy Bates, Angela Bassett
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Kijken: Bekijk nu op Amazon Prime Video
Kijken: Bekijk nu op Disney+

Het volledige aanbod van films en series op deze streamingdiensten in Nederland vind je bij de pagina met het Amazon Prime Video aanbod en Disney+ aanbod.