Kijktip: ‘American Horror Story: Delicate’ is nu compleet te bingen

Misschien wist je het nog niet, maar het nieuwste seizoen van American Horror Story is nu in het aanbod van Disney+ te vinden. Iedereen die er niet van houdt om iedere week op een episode te wachten heeft geluk, want alle negen afleveringen zijn er al en dus kun je aan het bingen slaan.

 Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hier gaat ‘American Horror Story: Delicate’ over

Actrice Anna heeft een grote kinderwens. Na meerdere IVF-rondes is zij eindelijk zwanger, maar helaas blijkt dat niet helemaal te gaan hoe ze het wil. Anna heeft het gevoel dat haar artsen niet het beste met haar voor hebben. Bovendien lijkt iemand haar te volgen…

Het twaalfde seizoen van American Horror Story is voor het eerst gebaseerd op een boek. Inspiratie werd gehaald uit Delicate Condition van Danielle Valentine en dat heeft op zijn beurt weer veel weg van Rosemary’s Baby. We zien onder meer Emma Roberts, Cara Delevingne en Kim Kardashian terug in de negen afleveringen.

Komt er ook een ‘American Horror Story’ seizoen 13?

We hebben goed nieuws, want een dertiende seizoen van American Horror Story is al aangekondigd. Er zijn nog geen details bekend over de nieuwe afleveringen, dus we kunnen je helaas nog niet updaten over de cast, het verhaal of de releasedatum. Het lijkt wel waarschijnlijk dat het nieuwe seizoen in 2025 op het programma staat.

Altijd op de hoogte zijn van alle nieuwtjes? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Een horrorserie gemaakt en geproduceerd door Ryan Murphy en Brad Falchuk.

TitelAmerican Horror Story
Jaar2011-
SoortSerie
Duur12 seizoenen
TaalEngels
CategorieHorror, Drama
IMDb8 uit 333.000 stemmen
MakersRyan Murphy, Brad Falchuk
CastEmma Roberts, Billie Lourd, Denis O’Hare, Leslie Grossman, Matt Czuchry, Kim Kardashian, Annabelle Dexter-Jones, Michaela Jaé Rodriguez, Cara Delevingne, Julie White, Maaz Ali, Odessa A’zion, Debra Monk, Dominic Burgess, Zachary Quinto

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.