Waar kan ik de serie American Horror Story (2011) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie American Horror Story uit 2011. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 8 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je American Horror Story uit 2011 online kijken?

Disney+: Alle seizoenen van deze titel zijn te bekijken op Disney+. Ga direct naar de serie op Disney+.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

Prime Video Store: Bij de Prime Video Store is deze titel momenteel beschikbaar. Ga direct naar de serie in de Prime Video Store.

Verhaal van American Horror Story (2011)

Een bloemlezingsserie waarin verschillende personages en locaties centraal staan, waaronder een huis met een moordzuchtig verleden, een gekkenhuis, een heksenkring, een freakshow circus, een spookhotel, een bezeten boerderij, een cultus, de apocalyps en een slasher zomerkamp.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2011
Categorie: Drama, Horror, Thriller
Makers: Brad Falchuk, Ryan Murphy
Cast: Lady Gaga, Kathy Bates, Angela Bassett
IMDb: 8 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.