Nu te huur bij Pathé Thuis: snoeiharde actiethriller ‘Ambulance’

Ambulance raast vandaag je thuisbioscoop in. De snoeiharde actiethriller, met in de hoofdrollen Emmy-winnaar Yahya Abdul-Mateen II en de voor een Oscar genomineerde Jake Gyllenhaal, is vanaf woensdag 10 augustus te huren bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Michael Bays ‘Ambulance’ is uniek en spectaculair

Ambulance werd geregisseerd door Michael Bay, bekend van onder meer de Transformers-reeks, en met hem aan het stuur weet je dat het een explosieve rit gaat worden. Ondanks dat deze unieke thriller zich voor een groot gedeelte in een ambulance afspeelt, is dat ook nu weer zo.

We volgen in de film de levens van Will en Danny, gespeeld door Yahya Abdul Mateen II (Candyman, The Matrix Resurrections) en Jake Gyllenhaal (Spider-Man: Far From Home). Samen plegen zij de grootste bankoverval in de geschiedenis van Los Angeles, maar tijdens de ontsnapping loopt het helemaal mis. Ze kapen een ambulance en gijzelen de verpleegkundige (Eiza González) en een agent (Jackson White). Een krankzinnige ontsnappingspoging volgt.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Emmy-winnaar Yahya Abdul-Mateen II en Oscar-genomineerde Jake Gyllenhaal
2️⃣ Snoeiharde actiefilm die zich bijna volledig in een ambulance afspeelt
3️⃣ Gemaakt door topregisseur Michael Bay (Transformers)

‘Ambulance’ is vanaf 10 augustus te huur bij Pathé Thuis

Het was al eerder mogelijk om Ambulance bij Pathé Thuis te kopen voor een prijs vanaf €11,99. Vanaf vandaag, 10 augustus 2022, kun je de actiethriller ook voor een lagere prijs huren en betaal je hiervoor een prijs vanaf €4,99. Kies je ervoor om de film te kopen, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de actiethriller vervolgens uit je bibliotheek.

Verhaal en informatie van de film

In één dag in LA zullen drie levens voorgoed veranderen. In deze spectaculaire thriller van regisseur en producent Michael Bay maken we kennis met Will (Emmy-winnaar Yahya Abdul-Mateen II, Candyman, The Matrix Resurrections), een onderscheiden veteraan die hard geld nodig heeft om de ziekenhuiskosten van zijn vrouw te betalen. Tegen beter weten in keert hij zich tot zijn pleegbroer Danny (de voor een Oscar genomineerde Jake Gyllenhaal, Zodiac, Spider-Man: Far From Home). De charismatische beroepscrimineel doet hem een voorstel: de grootste bankoverval in de geschiedenis van Los Angeles met een buit van $32 miljoen. Omdat het leven van Wills vrouw op het spel staat, kan hij niet weigeren.

Maar tijdens de ontsnapping gaat het vreselijk mis. De wanhopige broers kapen een ambulance met aan boord verpleegkundige Cam Thompson (Eiza González, Fast & Furious: Hobbs & Shaw, Baby Driver) en een agent die vecht voor zijn leven. Tijdens een razende achtervolging waar geen eind aan lijkt te komen, proberen Will en Danny aan de massaal uitgerukte politie te ontkomen, terwijl ze hun gijzelaars in leven moeten houden en ze hun best doen om elkaar niet te vermoorden. Het loopt uit op de meest krankzinnige ontsnappingspoging die ooit in LA heeft plaatsgevonden.

TitelAmbulance
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 16 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
IMDb6,1 uit 57.000 stemmen
RegisseurMichael Bay
CastJake Gyllenhaal, Eiza Gonzalez, Yahya Abdul Mateen II

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.