Waar kun je de film ‘Ambulance’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Ambulance (2022) online kijken kunnen. In deze actiethriller van regisseur Michael Bay gaat een bankoverval verschrikkelijk mis. De daders (Jake Gyllenhaal en Yahya Abdul Mateen III) kapen een ambulance met een verpleegkundige en een agent aan boord. Een krankzinnige ontsnappingspoging volgt. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals SkyShowtime, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Ambulance’ (2022) online kijken?

De film is gedistribueerd door Universal Pictures, een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal. Dit valt op zijn beurt weer onder Comcast Corporation. Dit bedrijf bracht de film dan ook uit op zijn nieuwe streamingdienst SkyShowtime, die sinds oktober 2022 in Nederland te ontvangen is. Verder kun je bij TVOD-diensten terecht om de film zonder abonnement te huren of kopen.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Ambulance bij Pathé Thuis. Hier kun je de film kopen en huren. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Ambulance niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
✅ SkyShowtimeAmbulance werd op 24 november 2022 toegevoegd aan het aanbod van de nieuwe streamingdienst SkyShowtime.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Ambulance nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Ambulance’ (2022)

In één dag in LA zullen drie levens voorgoed veranderen. In deze spectaculaire thriller van regisseur en producent Michael Bay maken we kennis met Will (Emmy-winnaar Yahya Abdul-Mateen II, Candyman, The Matrix Resurrections), een onderscheiden veteraan die hard geld nodig heeft om de ziekenhuiskosten van zijn vrouw te betalen. Tegen beter weten in keert hij zich tot zijn pleegbroer Danny (de voor een Oscar genomineerde Jake Gyllenhaal, Zodiac, Spider-Man: Far From Home).

De charismatische beroepscrimineel doet hem een voorstel: de grootste bankoverval in de geschiedenis van Los Angeles met een buit van $32 miljoen. Omdat het leven van Wills vrouw op het spel staat, kan hij niet weigeren. Maar tijdens de ontsnapping gaat het vreselijk mis. De wanhopige broers kapen een ambulance met aan boord verpleegkundige Cam Thompson (Eiza González, Fast & Furious: Hobbs & Shaw, Baby Driver) en een agent die vecht voor zijn leven. Tijdens een razende achtervolging waar geen eind aan lijkt te komen, proberen Will en Danny aan de massaal uitgerukte politie te ontkomen, terwijl ze hun gijzelaars in leven moeten houden en ze hun best doen om elkaar niet te vermoorden. Het loopt uit op de meest krankzinnige ontsnappingspoging die ooit in LA heeft plaatsgevonden.

Streaming informatie over de film

TitelAmbulance
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 16 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
IMDb6,1 uit 55.000 stemmen
RegisseurMichael Bay
CastJake Gyllenhaal, Eiza Gonzalez, Yahya Abdul Mateen II

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.