Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Amazon Prime Video (week 47 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Amazon Prime Video zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Amazon Prime Video in week 47 van 2021 (22-28 november) met het verhaal en de trailer erbij.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

10x Meest bekeken films en series op Amazon Prime Video in week 47 (2021)

In week 47 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Amazon Prime Video zijn van dit moment.

10. Harry Potter en de Halfbloed Prins (film, 2009)

Harry Potter and the Half-Blood Prince | Official Trailer

Harry vermoedt dat zelfs in het kasteel gevaar dreigt, maar Perkamentus heeft daar weinig aandacht voor; hij vindt het belangrijker om Harry voor te bereiden op de eindstrijd.

9. Harry Potter en de Orde van de Feniks (film, 2007)

Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007) Official Trailer - Daniel Radcliffe Movie HD

Lord Voldemort is terug, maar het Ministerie van Toverkunst doet zijn uiterste best om te voorkomen dat de magische gemeenschap de waarheid hoort.

8. Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (film, 2004)

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004) Official Trailer - Daniel Radcliffe Movie HD

In zijn derde schooljaar op Zweinstein komt Harry flink in de problemen. Om te beginnen blaast hij zijn tante Margot op.

7. Harry Potter en de Vuurbeker (film, 2005)

Harry Potter and the Goblet of Fire (2005) Official Trailer - Daniel Radcliffe Movie HD

Als de naam van Harry Potter uit de Vuurbeker komt, wordt hij een deelnemer in een zware strijd om de eer tussen drie Toverscholen – het Toverschooltoernooi.

6. Most Dangerous Game (film, 2020)

MOST DANGEROUS GAME Trailer (2020) Liam Hemsworth, Christoph Waltz Action Movie HD

Dodge Tynes is ongeneselijk ziek en heeft er alles voor over om zijn zwangere vrouw in goeden doen achter te laten. Hij gaat daarom in op een aanbod om deel te nemen aan een jachtspel, maar komt er al snel achter dat hij niet de jager is, maar de prooi.

5. Harry Potter en de Geheime Kamer (film, 2002)

Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002) Official Trailer Daniel Radcliffe Movie HD

Auto’s vliegen, bomen vechten terug en een geheimzinnige elf komt Harry Potter waarschuwen, net nu hij aan het tweede jaar van zijn verbazingwekkende ontdekkingstocht op Zweinstein begint.

4. Harry Potter en de Steen der Wijzen (film, 2001)

Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001) Official Trailer - Daniel Radcliffe Movie HD

Op zijn elfde verjaardag verneemt Harry Potter dat zijn overleden ouders twee machtige tovenaars waren en dat hij zelf ook over magische krachten beschikt.

3. Wonder Woman 1984 (film, 2020)

Wonder Woman 1984 – Official Trailer

We maken een sprong in de toekomst naar de jaren 80 van de vorige eeuw. In het nieuwe avontuur op het grote doek gaat Wonder Woman de confrontatie aan met een keur aan vijanden, waaronder Max Lord en The Cheetah.

2. Infinite (film, 2021)

Infinite | Official Trailer | Prime Video

Evan McCauley kan dingen die hij nooit geleerd heeft en herinnert plekken waar hij nooit geweest is. Hij staat op de rand van een zenuwinstorting als een geheimzinnige groep, ‘Infinites’, hem vertelt dat zijn herinneringen echt zijn.

1. The Wheel of Time (serie, 1 seizoen)

The Wheel of Time | Officiële 360 Graden Trailer | Prime Video NL

The Wheel Of Time is één van de populairste fantasy-series aller tijden en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken van de serie verkocht. Het verhaal speelt zich af in een uitgestrekte, epische wereld waar magie bestaat en waar alleen bepaalde vrouwen toegang toe hebben. Het verhaal volgt Moiraine (Rosamund Pike), lid van de ongelooflijk machtige, geheel vrouwelijke organisatie genaamd de Aes Sedai, wanneer ze aankomt in het kleine stadje Two Rivers. Daar begint ze aan een gevaarlijke, wereldomspannende reis met vijf jonge mannen en vrouwen, waarvan één de herboren draak zal zijn, die de mensheid zal redden of vernietigen.

Alle films en series die op Amazon Prime Video verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Amazon Prime Video zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook kun je in dit overzicht alvast vooruit kijken om te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Amazon Prime Video in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Amazon Prime Video.


Synopsissen: Amazon