Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Amazon Prime Video (week 40 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Amazon Prime Video zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Amazon Prime Video in week 40 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Amazon Prime Video in oktober 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Amazon Prime Video in week 40 (2021)

In week 40 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Amazon Prime Video zijn van dit moment.

1. The Protégé (film, 2021)

The Protégé | Officiële Trailer | Amazon Prime Video NL

Anna (Maggie Q) en Rembrandt (Michael Keaton) zijn twee van ‘s werelds belangrijkste huurmoordenaars met een gezamenlijk, geheimzinnig verleden in Vietnam. Wanneer Anna’s mentor Moody (Samuel L. Jackson) wordt vermoord, moeten de twee rivalen een ongemakkelijke alliantie vormen en terugkeren naar Vietnam om de moordenaar op te sporen.

2. Cash Truck (film, 2021)

Cash Truck | Officiële Trailer | Amazon Prime Video NL

Wanneer H (Jason Statham) aan de slag gaat bij een geldtransportbedrijf, dat verantwoordelijk is voor het wekelijks vervoeren van honderden miljoenen dollars, heeft hier net een dodelijke roofoverval plaatsgevonden. De crew bekijkt de mysterieuze H met argwaan: is hij een undercover politieagent, een oorlogsheld of een crimineel meesterbrein?

3. Het Jachtseizoen (serie, 1 seizoen)

Het Jachtseizoen - SBS6 - Promo seizoen 1 2021

Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns gaan de strijd aan met bekende Nederlanders, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen. Verschillende BN’er-duo’s gaan proberen om vier uur lang uit handen te blijven van de mannen van StukTV. Wie zijn er aan het einde van hun spannende ontsnapping nog op vrije voeten?

Dit nieuwe seizoen is al het zesde deel van de internetserie. Dit is het eerste seizoen dat zowel op televisie als op Amazon Prime Video wordt uitgezonden.

4. Harry Potter en de Steen der Wijzen (film, 2001)

Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001) Official Trailer - Daniel Radcliffe Movie HD

Op zijn elfde verjaardag verneemt Harry Potter dat zijn overleden ouders twee machtige tovenaars waren en dat hij zelf ook over magische krachten beschikt.

5. Harry Potter en de Geheime Kamer (film, 2002)

Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002) Official Trailer Daniel Radcliffe Movie HD

Auto’s vliegen, bomen vechten terug en een geheimzinnige elf komt Harry Potter waarschuwen, net nu hij aan het tweede jaar van zijn verbazingwekkende ontdekkingstocht op Zweinstein begint.

6. Nine Perfect Strangers (serie, 1 seizoen)

‘Nine Perfect Strangers’ volgt negen zeer verschillende mensen die aankomen in Tranquillum House, een mysterieus wellnessresort voor ‘totale transformatie’. Eenmaal aangekomen raken de gasten in de ban van de raadselachtige Masha, die alles in het werk stelt om hen te genezen. Naarmate de tijd vordert, raken Masha’s onorthodoxe methodes de groep steeds harder.

7. Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (film, 2004)

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004) Official Trailer - Daniel Radcliffe Movie HD

In zijn derde schooljaar op Zweinstein komt Harry flink in de problemen. Om te beginnen blaast hij zijn tante Margot op.

5. Harry Potter en de Vuurbeker (film, 2005)

Harry Potter and the Goblet of Fire (2005) Official Trailer - Daniel Radcliffe Movie HD

Als de naam van Harry Potter uit de Vuurbeker komt, wordt hij een deelnemer in een zware strijd om de eer tussen drie Toverscholen – het Toverschooltoernooi.

9. Clarkson’s Farm (serie, 1 seizoen)

Clarkson's Farm | Official Trailer | The Grand Tour

Een intens, moeizaam jaar in het leven van de meest onwaarschijnlijke boer van Groot-Brittannië, Jeremy Clarkson. Kijk mee met Jeremy en zijn allegaartje van landbouwpartners terwijl ze worstelen met niet-meewerkend weer, ongehoorzame dieren, niet-groeiende gewassen en een onverwachte pandemie. Dit is Jeremy Clarkson zoals je hem nog nooit hebt gezien.

Inmiddels heeft Amazon al laten weten dat er een tweede seizoen van Clarkson’s Farm aan zit te komen op Prime Video.

10. Harry Potter en de Orde van de Feniks (film, 2007)

Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007) Official Trailer - Daniel Radcliffe Movie HD

Lord Voldemort is terug, maar het Ministerie van Toverkunst doet zijn uiterste best om te voorkomen dat de magische gemeenschap de waarheid hoort.

Alle films en series die op Amazon Prime Video verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Amazon Prime Video zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook kun je in dit overzicht alvast vooruit kijken om te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Amazon Prime Video in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Amazon Prime Video.


Synopsissen: Amazon