Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Amazon Prime Video (week 35 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Amazon Prime Video zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Amazon Prime Video in week 35 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Amazon Prime Video in augustus 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Amazon Prime Video in week 35 (2021)

In week 35 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Amazon Prime Video zijn van dit moment.

1. The Green Knight (film, 2021)

Sir Gawain wordt door Koning Arthur op pad gestuurd om de confrontatie aan te gaan met ‘The Green Knight’, een monsterlijke, smaragdgroene ridder die al menig held op de knieën dwong. Om dat te kunnen doen, moet hij verschillende obstakels overwinnen, terwijl bovennatuurlijke krachten zijn tocht lijken te bedreigen.

Bij Streamwijzer vind je sinds je release van The Green Knight op 21 augustus 2021 ook een recensie van deze unieke ridderfilm.

2. Nine Perfect Strangers (serie, 1 seizoen)

‘Nine Perfect Strangers’ volgt negen zeer verschillende mensen die aankomen in Tranquillum House, een mysterieus wellnessresort voor ‘totale transformatie’. Eenmaal aangekomen raken de gasten in de ban van de raadselachtige Masha, die alles in het werk stelt om hen te genezen. Naarmate de tijd vordert, raken Masha’s onorthodoxe methodes de groep steeds harder.

3. Clarkson’s Farm (serie, 1 seizoen)

Een intens, moeizaam jaar in het leven van de meest onwaarschijnlijke boer van Groot-Brittannië, Jeremy Clarkson. Kijk mee met Jeremy en zijn allegaartje van landbouwpartners terwijl ze worstelen met niet-meewerkend weer, ongehoorzame dieren, niet-groeiende gewassen en een onverwachte pandemie. Dit is Jeremy Clarkson zoals je hem nog nooit hebt gezien.

Inmiddels heeft Amazon al laten weten dat er een tweede seizoen van Clarkson’s Farm aan zit te komen op Prime Video.

4. The Grand Tour (serie, 4 seizoenen)

Omdat ze door Covid in het VK moeten blijven, maken Jeremy, Richard en James een Lockdown Special om uit te zoeken waarom Amerikaanse auto’s uit de jaren 70 nooit populair werden in Groot-Brittannië. In een Cadillac Coupe De Ville, een Lincoln Continental en een Buick Riviera beleven de drie presentatoren in het schitterende Schotland vele avonturen tijdens een van hun lastigste uitdagingen.

5. Borats Lockdown in Amerika & De Ontmaskering van Borat (serie, 1 seizoen)

Sacha Baron Cohen zorgt voor real-life drama als hij als Borat Sagdivev vijf dagen doorbrengt met twee samenzweringstheoretici tijdens de piek van de Covid-19-pandemie. In De ontmaskering van Borat zien we hoe de theorieën van twee samenzweringstheoretici worden ontmaskerd door toonaangevende experts.

6. Cruel Summer (serie, 1 seizoen)

Cruel Summer van uitvoerend producent Jessica Biel is een psychologische thriller die twee jonge vrouwen volgt; Kate, het populaire meisje dat voor het geluk geboren is maar op een dag vermist raakt, en Jeanette, het nerdy muurbloempje dat beschuldigd wordt van betrokkenheid bij Kates verdwijning.

7. The Tomorrow War (film, 2021)

Tijdreizigers komen uit 2051 met een dringende boodschap: 30 jaar in de toekomst verliest de mens de oorlog tegen dodelijke aliens. De enige hoop op overleven, is om soldaten en burgers naar de toekomst te brengen om te vechten. Dan Forester wil de wereld en zijn dochter redden en werkt samen met een briljante wetenschapper en zijn vervreemde vader om het lot van de wereld te veranderen.

8. Kevin Can F Himself (serie, 1 seizoen)

Een serie over de typische sitcomvrouw Allison McRoberts, die getrouwd is met de egoïstische Kevin. Wanneer Allison erachter komt dat de perfecte toekomst die ze zich had voorgesteld niet mogelijk zal zijn, verzint ze een plan om de controle over haar leven terug te nemen.

9. Modern Love (serie, 2 seizoenen)

Liefde kent geen regels. Elke aflevering van deze anthologieserie brengt verschillende verhalen over relaties, banden, verraad en onthullingen tot leven, allemaal geïnspireerd door ware gebeurtenissen.

10. Star Trek: Lower Decks (serie, 2 seizoenen)

Star Trek: Lower Decks is ontwikkeld door Emmy Award-winnaar Mike McMahan. Deze nieuwe komische animatieserie van een half uur richt de schijnwerpers op de ondersteuningscrew die in 2380 dient op een van de minst belangrijke schepen van Starfleet: de USS Cerritos. De vaandrigs Mariner, Boimler, Rutherford en Tendi moeten hun verplichtingen en hun sociale leven zien bij te houden, terwijl het…

Alle films en series die op Amazon Prime Video verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Amazon Prime Video zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook kun je in dit overzicht alvast vooruit kijken om te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Amazon Prime Video in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Amazon Prime Video.