Amazon Prime Day 2021 is van start: hoge korting op 21 & 22 juni

Het is weer zo ver: Amazon’s hoogsteigen kortingsevenement van 2021 is gelanceerd! Op maandag 21 en dinsdag 22 juni is de Amazon Prime Day 2021 met enorm hoge kortingen op van alles en nog wat. Speciaal voor abonnees van Amazon Prime Video is er nu exclusieve toegang tot deze gigantische aanbiedingen. In dit artikel vind je welke deals er op dit moment zijn in het algemeen en specifiek voor fans van films en series.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis Prime-abonnee worden en naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken en om aanspraak te maken op de exclusieve deals tijdens de Amazon Prime Day 2021 ✅

Amazon Prime Day 2021 op maandag 21 & dinsdag 22 juni

Prime Day is een kortingsfenomeen, net als de Bol.com 10-Daagse en het grote wereldwijde evenement Black Friday. Sinds maart 2020 is Amazon officieel gelanceerd in Nederland en na de Prime Day van oktober 2020 zal dit de tweede keer zijn dat Prime Day ook in ons koude kikkerlandje georganiseerd zal worden.

Het speciale aan Prime Day is dat Amazon normaal gesproken al vaak uit de bus komt als de goedkoopste online locatie om je gewenste producten te kopen, maar dat er nu nog eens extra korting bovenop wordt gedaan door de gigantische webwinkel. Ze hebben als één van de rijkste bedrijven van de wereld diepe zakken, dus kunnen flink spenderen om naamsbekendheid van de webwinkel te creëren door verlies te maken op een paar extreme koopjes. Misschien wel op de nieuwste iPhones, prachtige 4K televisies of de beste home cinema geluidsinstallaties?

Amazon Prime Day 2021
Er is geen beter moment geweest om te beginnen 30 dagen gratis Amazon Prime Video-abonnee te worden dan nu, want je krijgt direct ook toegang tot de Amazon Prime Day 2021 met gigantische kortingen op allerlei producten | Beeld: Amazon

Exclusieve aanbiedingen voor abonnees tijdens de Amazon Prime Day

Amazon houdt er wel van om af en toe een tipje van de sluier op te lichten als het gaat om de bekendmakingen van de beste deals van de Prime Day, maar dat is aan jou zelf om uit te vinden. Je kunt je nu alvast klaarmaken voor de Prime Day 2021 door de pagina met alle aanbiedingen van Prime Day te bekijken en door je te registreren voor 30 dagen gratis Prime Video en de bijkomende Amazon Prime-voordelen. Hieronder vind je verder de aanbiedingen per kortingspercentage, prijs, beoordeling en productcategorie, zodat jij op en rond Prime Day helemaal op de hoogte bent van de beste deals.

Aanbiedingen per kortingspercentage

>10% kortingBekijk aanbiedingen
>20% kortingBekijk aanbiedingen
>30% kortingBekijk aanbiedingen
>50% kortingBekijk aanbiedingen 💸

Aanbiedingen per prijs

Minder dan €20Bekijk aanbiedingen 🤑
€20 – €100Bekijk aanbiedingen
€100 – €200Bekijk aanbiedingen
€200 – €500Bekijk aanbiedingen
Vanaf €500Bekijk aanbiedingen

Aanbiedingen per beoordeling

4+ sterrenBekijk aanbiedingen 🤩
3+ sterrenBekijk aanbiedingen
2+ sterrenBekijk aanbiedingen
1+ sterrenBekijk aanbiedingen

Aanbiedingen per productcategorie

Amazon-apparatenBekijk aanbiedingen
Auto en motorBekijk aanbiedingen
BabyBekijk aanbiedingen
BeautyBekijk aanbiedingen
BoekenBekijk aanbiedingen 📚
Camera en fotografieBekijk aanbiedingen
ComputerBekijk aanbiedingen
ElektronicaBekijk aanbiedingen 🖥
Eten en drinkenBekijk aanbiedingen
Films en tvBekijk aanbiedingen 🍿
HuisdierbenodigdhedenBekijk aanbiedingen
Industrie en wetenschapBekijk aanbiedingen
KantoorartikelenBekijk aanbiedingen
KeukenBekijk aanbiedingen
Klussen en gereedschapBekijk aanbiedingen
Koptelefoons en accessoiresBekijk aanbiedingen 🎧
Mobiele telefoons en accessoiresBekijk aanbiedingen 📱
ModeBekijk aanbiedingen
MuziekinstrumentenBekijk aanbiedingen
Persoonlijke verzorgingBekijk aanbiedingen
Schoonmaak en huishoudenBekijk aanbiedingen
SoftwareBekijk aanbiedingen
Speelgoed en spellenBekijk aanbiedingen
Sport en outdoorBekijk aanbiedingen
TuinBekijk aanbiedingen
VideogamesBekijk aanbiedingen
WonenBekijk aanbiedingen

Alleen acties voor abonnees van Amazon Prime

De aanbiedingen zijn echter niet voor iedereen beschikbaar. Je dient hiervoor abonnee van Amazon Prime te zijn. Dit is de premium service van webwinkel Amazon waar allerlei grote voordelen onder vallen voor de extreem lage prijs van €2.99 per maand. Zo krijg je natuurlijk toegang tot de fantastische streamingdienst Amazon Prime Video, maar ook krijg je voordelen als Prime-verzending (gratis verzending van producten), Twitch Prime (live streaming van games) en Amazon Photos (online foto-opslag). Bovendien mag je het ook nog eens een maand lang gratis uitproberen. Is er ooit een mooier moment geweest om die gratis maand te claimen dan nu? Neem direct Amazon Prime.