Aretha Franklin’s Amazing Grace vanavond op Film1 voor alle Ziggo-abonnees

Streamingdienst Film1 lanceert weer een recente toptitel en dit keer is hij niet alleen beschikbaar voor de abonnees van het video on demand-platform. Iedereen met een abonnement bij Ziggo kan namelijk op zaterdagavond 17 oktober om 20:30 genieten van de TV-première van de film Amazing Grace over het leven van Aretha Franklin. Daarnaast biedt Ziggo tijdelijk een enorme kortingsactie van 50% aan om een abonnement op Film1 te nemen. Alles over Amazing Grace en de kortingsactie voor Film1 lees je in dit artikel.

Film1’s Amazing Grace te zien voor alle abonnees van Ziggo

Het is heel speciaal dat de film nu voor iedereen beschikbaar is. Normaal gesproken hoort hij namelijk enkel thuis in het assortiment van streamingdienst Film1, maar er is dit weekend een mooie actie van Ziggo & Film1 aan de gang. Daardoor kan iedere abonnee in het weekend van 16-18 oktober via kanaal 13 naar een selectie topfilms kijken.

Vrijdag 16 oktober

 • 20:30 uur: The Big Story
 • 22:40 uur: The Forgotten
 • 00:15 uur: The Follow Child

Zaterdag 17 oktober

 • 20:30 uur: Amazing Grace
 • 22:00 uur: Birdman
 • 23:55 uur: Stephen King’s A Good Marriage

Zondag 18 oktober

 • 20:30 uur: 12 Years A Slave
 • 22:40 uur: Don’t Say A Word
 • 00:35 uur: An Awkward Sexual Adventure

Amazing Grace (2018) op Film1

Ben jij benieuwd waar Amazing Grace precies over gaat? Hieronder vind je het verhaal en de speciale trailer die Film1 heeft uitgebracht voor de televisiepremière van de film over Aretha Franklin.

Verhaal

Een documentaire over Aretha Franklin met haar koor in de New Bethel Baptist Church in Watts, Los Angeles in januari 1972.

Trailer

Film1 heeft een speciale trailer naar buiten gebracht voor de première van Amazing Grace op Ziggo, waarin zangeres Shirma Rouse vertelt over haar bijzonder band met Aretha Franklin in een video-testimonial.

Video-testimonial van Shirma Rouse over haar band met Aretha Franklin

Zangeres Shirma Rouse is enorm fan van de Queen of Gospel and Soul. Zij laat in de video-testimonial weten dat het een euforisch moment voor haar was om de film Amazing Grace voor het eerst te zien. Ze was aan het dansen, zingen en ‘worshippen’ in de woonkamer en vond het heel speciaal dat je met deze film over Aretha Franklin een inkijkje krijgt in wat gospelmuziek doet met mensen.

De film draagt volgens Shirma een boodschap van hoop, liefde en vertrouwen uit voor iedereen. Zij concludeert dat Amazing Grace een film is die je echt gezien moet hebben!

Details van de film

Titel: Amazing Grace
Soort: Film
Jaar: 2018
Duur: 1 uur en 29 minuten
Categorie: Documentaire, Muziek
IMDb: 7.5 uit 3,403 stemmen
Regisseur: Alan Elliott, Sydney Pollack
Cast: Aretha Franklin, James Cleveland, Alexander Hamilton
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Vrije toegang tot alle Film1-kanalen voor een deel van de Ziggo klanten

Ziggo-klanten met het TV Start-abonnement of Ziggo Movies & Series XL kunnen in hun pakket zelfs vrijuit naar de vier kanalen van Film1 kijken gedurende het weekend van 16-18 oktober. Het gaat hier om Kanaal 101 (Première), 102 (Action), 103 (Family) en 104 (Drama). Het is ook mogelijk om nu nog via Ziggo één van deze abonnementen af te sluiten, zodat je gebruik van de open dagen van Film1 kunt maken.

Onder andere topfilms als The Big Short, Love & Mercy en 12 Years A Slave zullen te zien zijn in dit weekend voor Ziggo-klanten met het TV Start-abonnement of Ziggo Movies & Series XL in hun pakket. Alle films op de vier kanalen van Film1 in het weekend van 16-18 oktober vind je op de volgende drie pagina’s:

50% korting op een abonnement

Wel klant van Ziggo, maar niet van TV Start of Ziggo Movies & Series XL? Wees niet getreurd, want je kunt nu met een hele toffe actie tegen de helft van de prijs voor de eerste 6 maanden een abonnement bij Film1 nemen: van €9.99 p/m voor €5 p/m. Dat doe je op de volgende manier:

 1. Ga naar de Film1-pagina op Ziggo’s officiële website
 2. Vul je gegevens in of log in bij Mijn Ziggo om Film1 aan te vragen en ontvang een bevestiging per mail
 3. Kijk binnen een uur naar Film1 op je TV en binnen 24 uur op je laptop, tablet of smartphone