🎥 | Amalia documentaire gemist: ‘Tiener op Weg naar de Troon’ bij Net5

Ter gelegenheid van de 18e verjaardag van Prinses Amalia is er door de TV-zender Net5 op de vooravond van haar volwassen worden een speciale documentaire uitgezonden onder de titel: Tiener op Weg naar de Troon. Als je de uitzending gemist hebt, kun je hem hieronder gratis en eenvoudig online terugkijken.

Terugkijken: documentaire ‘Prinses Amalia: Tiener op Weg naar de Troon’

Je kunt Prinses Amalia: Tiener op Weg naar de Troon hier bij NLZIET of bij KIJK online terugzien, maar ook bij Streamwijzer zijn de volledige uitzending en fragmenten eenvoudig te bekijken. In de onderstaande video stream je de hele documentaire van maandag 6 december 2021. Veel kijkplezier!

Ook fragmenten terug te zien

Mocht je liever een paar losse fragmenten bekijken van de uitzending van Prinses Amalia: Tiener op Weg naar de Troon, dan kun je daarvoor hieronder ook terecht. Zo vind je in de onderstaande video een fragment dat de vraag beantwoordt wat de prinses te wachten staat als toekomstige toonopvolger.

Verder duikt de documentaire van Net5 ook het verleden in. Naast beelden over de media-aandacht voor de prinses wordt er ook ingezoomd op de kinderfeestjes van de Koninklijke Familie.

Ten slotte maakt de documentaire duidelijk dat het zeker niet alleen maar luxe en weelde is om lid te zijn van het Koninklijk Huis. Je wordt namelijk ook ernstig in je vrijheid beperkt.

Meer informatie: dit is ‘Prinses Amalia: Tiener op Weg naar de Troon’

Net5 komt op maandag 6 december, één dag voor de 18e verjaardag van onze kroonprinses, met een openhartige documentaire over Amalia. Meerdere personen die prinses Amalia van dichtbij hebben meegemaakt komen aan het woord, waaronder de Wassenaarse burgermeester Jan Hoekema, verslaggever Sam Hoevenaar en entertainmentdeskundige Bart Ettekoven. De speciale aflevering wordt om 20:30 uur uitgezonden op de TV bij Net5.

TitelPrinses Amalia: Tiener op Weg naar de Troon
SoortFilm
Jaar2021
Duur1 uur en 6 minuten
CategorieDocumentaire
KijkenBekijk direct bij NLZIET

Synopsis: NLZIET