Waar kun je de film ‘Am I OK?’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Am I OK? (2022) online kijken kunnen. In deze romantische komedie duiken we in de levens van beste vrienden Jane en Lucy. Als Jane verhuist, doet Lucy een heftige onthulling. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Am I OK?’ (2022) online kijken?

Am I OK? heeft in Nederland de bioscopen overgeslagen, maar is sinds kort wel te streamen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken.

HBO MaxAm I OK? is sinds 6 juni 2024 te vinden op HBO Max. De film is dan ook gedistribueerd door Warner Bros. Pictures, de filmstudio van deze streamingdienst.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Am I OK? bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar de releasedatum is op dit moment nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Am I OK? momenteel niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Am I OK? nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Am I OK?’ (2022)

Lucy en Jane zijn hun hele leven beste vrienden geweest. Wanneer Jane aankondigt dat ze gaat verhuizen, doet Lucy een grote onthulling.

Streaming informatie over de film

TitelAm I OK?
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 26 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Komedie
CastDakota Johnson, Sonoya Mizuno, Jermaine Fowler, Kiersey Clemons, Molly Gordon, Whitmer Thomas, Sean Hayes, Odessa A’zion, Mayank Bhatter, Tig Notaro, Patrick McDonald, Jess Nurse

Synopsis: HBO Max

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.