De cast van Altered Carbon is inmiddels teruggekeerd voor een tweede seizoen op Netflix Nederland. Nu zijn fans ook benieuwd of er een derde seizoen met nieuwe afleveringen van de hitserie zal volgen. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Altered Carbon S3 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Altered Carbon over?

De samenleving ziet er in de toekomst heel anders uit. Het menselijk bewustzijn kan worden gedigitaliseerd en daardoor ook getransformeerd naar andere lichamen. De dood is niet meer permanent. Takeshi Kovacs is een eenzame overlevende soldaat uit een groep elite interstellaire strijders, die werd verslagen bij een opstand tegen de nieuwe wereld. Zijn geest is eeuwenlang in ijs gevangen gehouden, totdat de rijke Laurens Bancroft hem een nieuwe kans geeft. In ruil voor een nieuw leven in een nieuw lichaam, moet Kovacs een moord oplossen: de moord op Bancroft zelf.

Op IMDb wordt de serie Altered Carbon beoordeeld met een 8.1 uit 10.

Wanneer komt Altered Carbon seizoen 3 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Altered Carbon seizoen 3 op Netflix Nederland?

Het is nog niet met zekerheid bevestigd dat een derde seizoen van Altered Carbon op Netflix zal volgen. Mocht het wel zo zijn, dan zal 2021 naar verwachting het jaar zijn waarin dit verschijnt. Die verwachting is echter nog niet officieel bevestigd.

Komt er een Altered Carbon seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien het derde deel van de serie nog niet officieel is bevestigd, is ook nog niet met zekerheid bekend of er een seizoen 4 van Altered Carbon zal volgen. Zodra we meer weten, zal het nieuws op Streamwijzer verschijnen.

Welke teaser of trailer is er van Altered Carbon seizoen 3?

Helaas zijn er nog geen beelden van een eventueel derde deel van de serie, maar wel is de trailer van seizoen 2 hieronder nog te bewonderen om alvast in de stemming te komen.