Waar kun je de film ‘Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn (2023) online kijken kunnen. In dit vervolg op Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn komt Iris weer een hoop problemen tegen, van een samengesteld gezin tot een moeizame band met haar moeder. Dit alles staat haar droomhuwelijk met de liefde van haar leven behoorlijk in de weg. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn’ (2023) online kijken?

Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn was in november 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien, terwijl zijn voorganger Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 1 februari 2024 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxAlles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ SkyShowtimeBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van SkyShowtime.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal van ‘Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn’ (2023)

Er zijn inmiddels een paar jaar verstreken en na een pijnlijke break-up is het leven van Iris dan eindelijk echt zoals het zou moeten zijn! Ze is zwanger van haar grote liefde Reza, haar zoontje is dol op hem en als hij na de bevalling ook nog eens op één knie gaat, is alles één grote, suikerzoete roze wolk. Of … toch niet? Een samengesteld gezin, de vriendin van je ex die zich met alles bemoeit, een moeizame band met je moeder: in de realiteit brengt het veel gedoe en een boel irritaties met zich mee. Als bij Iris alle stoppen doorslaan, brengt ze onbedoeld haar droomhuwelijk in gevaar, maar gelukkig zijn er altijd nog haar vriendinnen.

Streaming informatie en trailer van de film

TitelAlles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 28 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie
RegisseurErwin van den Eshof
CastBarbara Sloesen, Walid Benmbarek, Holly Mae Brood, Sanne Langelaar, Anna Keuning, Jelle de Jong, Jennifer Welts, Renée Fokker

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.