Nieuwe Nederlandse romcom met Barbara Sloesen komt binnenkort naar Netflix

Fans van Nederlandse romcoms, opgelet! De koningin van deze films is natuurlijk Barbara Sloesen en zij verscheen afgelopen jaar in Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn. In dit vervolg op Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn werkt flapuit Iris zich opnieuw in de nesten. De film trok in de bioscoop al volle zalen, maar komt binnenkort ook eindelijk naar Netflix.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

‘Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn’ staat komende maand op Netflix

Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn verschijnt volgende maand op Netflix. De streamingdienst heeft ongeveer een halfjaartje na de bioscooprelease de uitzendrechten te pakken gekregen, waardoor je zaterdag 27 april in je agenda kunt zetten. Vanaf die dag kun je hem als abonnee zonder aanvullende kosten streamen vanuit het aanbod van de streaminggigant.

Benieuwd naar alles wat er nog komen gaat? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Dit kun je verwachten van de Nederlandse romcom

In Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn leerden we Iris kennen. De kersverse moeder werd kort na de geboorte van haar zoontje gedumpt door haar vriend, die er met een nieuwe lover vandoor ging. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en is Iris gelukkig met Reza. Samen krijgen ze een kind en tijdens de bevalling gaat hij ook nog eens op één knie.

Toch is het leven van Iris nog altijd niet perfect: ze heeft moeite met het samengestelde gezin en heeft nog altijd een slechte band met haar moeder. Brengen haar problemen haar droomhuwelijk in gevaar? In deze nieuwe Nederlandse romcom speelt Barbara Sloesen dus de hoofdrol. Ze wordt bijgestaan door onder meer Mocro Maffia-acteur Walid Benmbarek en andere bekend gezichten als Holly Mae Brood en Sanne Langelaar.

→ Geen abonnement op Netflix? Bekijk Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn direct op Pathé Thuis 🤩

Verhaal en trailer van de film

Er zijn inmiddels een paar jaar verstreken en na een pijnlijke break-up is het leven van Iris dan eindelijk echt zoals het zou moeten zijn! Ze is zwanger van haar grote liefde Reza, haar zoontje is dol op hem en als hij na de bevalling ook nog eens op één knie gaat, is alles één grote, suikerzoete roze wolk. Of … toch niet? Een samengesteld gezin, de vriendin van je ex die zich met alles bemoeit, een moeizame band met je moeder: in de realiteit brengt het veel gedoe en een boel irritaties met zich mee. Als bij Iris alle stoppen doorslaan, brengt ze onbedoeld haar droomhuwelijk in gevaar, maar gelukkig zijn er altijd nog haar vriendinnen.


Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.