Waar en wanneer kun je de ‘All You Need Is Love Kerstspecial’ online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de ‘All You Need Is Love Kerstspecial’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze jaarlijkse special op kerstavond met Robert ten Brink als ‘Dr. Love’ op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

De uitzending ‘All You Need Is Love Kerstspecial’ online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De jaarlijks terugkerende kerstspecial van het tv-programma All You Need Is Love met presentator Robert ten Brink is op de avond van 24 december voor een groot deel van Nederland vaste prik op de buis. Maar waar kun je deze uitzending als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ NLZIET ➡️ Ga meteen naar de All You Need Is Love Kerstspecial bij NLZIET. Hier is de uitzending zowel live te zien wanneer hij op tv is—in 2023 van 20:00 tot 22:30 uur op RTL 4—als erna terug te kijken. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
⛔ Disney+ Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO Max HBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ SkyShowtime Momenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Prime Video Met een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ Viaplay Viaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé Thuis Je kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ Apple TV+ In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ CineMember Via het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
⛔ Netflix Je kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Sissi – Die junge Kaiserin kijken in Nederland.
✔️ Videoland Op het moment van schrijven is deze uitzending ook in het aanbod van Videoland opgenomen.

Gratis online kijken naar de kerstspecial van AYNIL met Robert ten Brink als ‘Dr. Love’

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de AYNIL Kerstspecial bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, wel op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en wel op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze speciale uitzending

Robert ten Brink zorgt samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen.


Synopsis: NLZIET