‘All You Need Is Love Kerstspecial’ is vanaf vanavond op tv en online te zien

Lekker zwijmelen voor de tv vanavond! Traditiegetrouw is op kerstavond (24 december) de All You Need Is Love Kerstspecial 2023 te zien. Om 20:00 uur zal de speciale aflevering van het romantische programma waarin liefdes verenigd worden door Robert ten Brink a.k.a. Dr. Love te zien zijn op RTL 4. Naar verwachting verschijnt deze speciale aflevering dezelfde avond nog op Videoland, maar ook bij NLZIET kun je de uitzending live zien en terugkijken.

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle programma’s, films en series op NLZIET kijken ✅

All You Need Is Love Kerstspecial 2023 op Videoland en televisie

Robert ten Brink brengt volledig volgens de traditie van vele gezinnen in Nederland weer een stukje liefde naar alle huiskamers. Zo kun je voor de televisie gaan genieten van de speciale kerstaflevering van het romantische televisieprogramma All You Need Is Love op 24 december 2023 om 20:00 uur.

Videoland heeft laten weten dezelfde dag nog de special ook op het video on demand-platform te zetten (zoals te zien in het overzicht met nieuwe films en series op Videoland in december 2023), dus naar verwachting zal dit ongeveer gelijktijdig of na de uitzending zijn. Een exact tijdstip is echter niet door de streamingdienst bekendgemaakt.

Bij NLZIET live (of achteraf) de All You Need Is Love Kerstspecial 2023 kijken

Videoland is echter niet de enige streamingdienst waar je online naar de AYNIL Kerstspecial kunt kijken. NLZIET is een samenwerkingsverband tussen de publieke omroep en Talpa & RTL, waardoor daar de programma’s van streamingdiensten NPO Plus, RTL XL en KIJK kunnen worden gestreamd. Deze kunnen zowel live worden gezien als teruggekeken.

Je kunt hier op de officiële website van NLZIET kijken naar de All You Need Is Love Kerstspecial om te beginnen met kijken. Daar kun je de aflevering van vorig jaar terugkijken, maar ook die van dit jaar is er natuurlijk gelijktijdig of na de tv-uitzending te zien.

Hoe laat is de All You Need Is Love Kerstspecial van 2023 te zien?

Op tv wordt de romantische special uitgezonden op zondag 24 december 2023 om 20:00 uur op RTL 4. Gelijktijdig kun je live via Videoland en NLZIET naar de uitzending kijken, maar daarna is ook online terugkijken mogelijk. Of dit tegelijkertijd of na de tv-uitzending mogelijk zal worden, is momenteel nog niet bekend. Volgens de content kalender van Videoland zal het echter nog dezelfde dag zijn.


Afbeelding ter illustratie