Kijkers tippen déze ontroerende film: “Ik ben echt gebroken”

Disney+ heeft vandaag de nieuwe film All of Us Strangers aan het aanbod toegevoegd. Dit ontroerende verhaal draait om Adam, die zijn mysterieuze buurman Harry ontmoet en ondertussen dealt met rouw. Volgens de reacties van kijkers is het een absolute aanrader, maar is het wel echt een tranentrekker.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘All of Us Strangers’ staat nu op Disney+

All of Us Strangers volgt Adam, die in een bijna lege torenflat in Londen woont. Zijn leven is sinds zijn ouders dertig jaar geleden stierven veranderd in een sleur, maar die wordt doorbroken als hij zijn mysterieuze buurman Harry ontmoet. De arthouse-film behandelt diepgaande en persoonlijke thema’s zoals rouwverwerking, eenzaamheid en het herontdekken van jezelf. De hoofdrollen zijn voor Andrew Scott (1917) en Paul Mescal (Aftersun).

De film is op woensdag 24 april op Disney+ verschenen. Dit is bijna exact drie maanden na de bioscooprelease, dus heel lang heb je er niet op hoeven wachten.

Kijkers zijn erg onder de indruk van de film

All of Us Strangers verscheen begin dit jaar dus op het witte doek en kijkers waren er erg door gegrepen. Zo krijgt de film op IMDb een dikke 7,7. Ook vond 96% van de critici en 91% van de kijkers op Rotten Tomatoes het een echte aanrader. Op social media lees je in veel recensies wel dat de film érg ingrijpend en ontroerend is. Zakdoekjes bij de hand houden verplicht! Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Verhaal en trailer van de film

Heb je deze film nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de filmpagina van All of Us Strangers op Disney+.


Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.