Waar kun je de documentaire ‘All Of Those Voices’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de documentaire All Of Those Voices (2023) online kijken kunnen. Deze film neemt ons mee in de muzikale reis van de Britse zanger Louis Tomlonsin, van zijn tijd in de boyband One Direction tot zijn succesvolle solocarrière. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de documentaire ‘All Of Those Voices’ (2023) online kijken?

All Of Those Voices draait vanaf 22 maart 2023 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem momenteel online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar All Of Those Voices bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe aan haar aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe documentaire is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+All Of Those Voices is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze documentaire niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze docu is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is All Of Those Voices nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de documentaire nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘All Of Those Voices’ (2023)

Louis Tomlinson: All Of Those Voices geeft een verfrissend rauwe en realistische kijk op de muzikale reis van Louis Tomlinson. Deze film geeft een intieme en onverbloemde kijk op Louis’ leven en carrière. Door middel van nooit eerder vertoonde home movie beelden en toegang achter de schermen van Louis’ uitverkochte 2022 World Tour, biedt All Of Those Voices een unieke kijk op hoe het is om een muzikant te zijn.

Van de hoogtepunten van supersterrendom tot de dieptepunten van persoonlijke tragedie, Louis’ verhaal is er een van veerkracht en vastberadenheid. De film verkent zijn reis van lid van One Direction naar een soloartiest en laat de uitdagingen en triomfen zien die zijn pad hebben bepaald. De film laat ook een kant van Louis zien die fans nooit eerder hebben gezien, als hij worstelt met de druk van de roem en het gewicht van zijn eigen stem. All Of Those Voices is een verhaal over de kracht van zelfontdekking en de moed die nodig is om trouw te zijn aan jezelf.

Streaming informatie over de film

TitelAll Of Those Voices
Jaar2023
SoortFilm
DuurNNB
TaalEngels
CategorieMuziek, Documentaire
RegisseurCharlie Lightening
CastLouis Tomlinson

Synopsis: Piece of Magic Entertainment Benelux

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.