De film All Roads Lead to Rome (2016) kun je sinds 30 januari 2020 op Film1 kijken in Nederland. Deze film valt in de volgende genres: Drama, Komedie, Romantiek. De titel hoort thuis in de filmcatalogus van Film1—The Home of Good Movies—met als director Ella Lemhagen en een cast van onder andere Sarah Jessica Parker, Raoul Bova, Rosie Day.

→ Ga direct naar All Roads Lead to Rome (2016) op Film1 🍿

Verhaal van All Roads Lead to Rome (2016)

De strikte New Yorkse single mum Maggie neemt haar lastige dochter Summer op sleeptouw naar Toscane. Voor de een is Rome op de route naar haar ‘bad boy’ in New York, de ander wil er trouwen met de liefde van haar leven.

Wil je graag All Roads Lead to Rome op Film1 zien, maar heb je geen abonnement? Bekijk jouw persoonlijke aanbieding per provider dan op de officiële Film1 website. Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films op Film1 kijken. Alle te bekijken films op de streamingdienst vind je in de lijst met het Film1 aanbod ✅

All Roads Lead to Rome (2016) op Film1 in Nederland

Titel: All Roads Lead to Rome
Jaar: 2016
Categorie: Drama, Komedie, Romantiek
Director: Ella Lemhagen
Cast: Sarah Jessica Parker, Raoul Bova, Rosie Day
IMDb: IMDb
Trailer: Trailer
Nieuw op Film1 sinds: 30 januari 2020
Direct kijken via Film1: Kijken

Benieuwd of All Roads Lead to Rome ook op andere streamingdiensten dan Film1 in Nederland te zien is op dit moment? Zoek dan op Streamwijzer via deze knop.