Nederlandse romcom ‘All Inclusive’ is nu al online te zien

Met deze tropische temperaturen heb je misschien ook wel extra veel zin in een zomerse romcom. Gelukkig word je op Prime Video dan nu op je wenken bediend. Zij hebben vanmorgen namelijk All Inclusive toegevoegd. Deze Nederlandse film met Jennifer Hoffman, Tibor Lukács en Frank Lammers neemt je mee naar een all inclusive-resort in Bonaire, waar Sylvie en Jacco op de eerste dag besluiten een break te nemen. Ze proberen er, samen met hun kinderen, tóch nog wat van te maken.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Hommeles op vakantie tijdens Nederlandse romcom ‘All Inclusive’

Jacco en Sylvie vertrekken met hun dochter Loïs en zoon Bink naar Bonaire. Bij aankomst besluit Sylvie echter dat ze het zat is en kondigt ze aan een ‘pauze’ in te willen lassen. Jacco, die toch al tegen de obstakels van het leven aan liep tijdens zijn midlifecrisis, kan dit niet accepteren. Hij doet verwoede pogingen zijn huwelijk te redden, zijn kinderen in het gareel te houden en vooral zichzelf niet te verliezen.

Deze romcom is een feest van herkenning voor iedereen die weleens Nederlandse series of films kijkt, want er komen een hele hoop bekende gezichten voorbij. Naast Tibor Lukács, Jennifer Hoffman en Frank Lammers zien we bijvoorbeeld ook Oogappels-actrice Aiko Mila Beemsterboer, oud-Expeditie Robinson-kandidaat Thijs Boermans en Boy 7-acteur Matthijs van de Sande Bakhuyzen terug. De regie lag in handen van Aniëlle Webster, die eerder films als Wat Is Dan Liefde? en Huisvrouwen Bestaan Niet maakte. Een hoop kwaliteit voor én achter de schermen dus!

All Inclusive | Trailer | Pathé

‘All Inclusive’ staat nu op Prime Video

Amazon Prime Video heeft All Inclusive op vrijdag 23 juni aan het aanbod toegevoegd. Dit is niet de enige grote bioscoopfilm die zij deze maand online hebben gezet. Zo verschenen eerder ook al toptitels als Creed III, Bones and All, Orphan: First Kill en Plane in de bibliotheek van de streamingdienst.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand.

Meer informatie over de film

Wanneer Jacco (Tibor Lukács) en Sylvie (Jennifer Hoffman) met hun dochter Loïs (Aiko Mila Beemsterboer) en zoon Bink (Bing van Son) besluiten op vakantie te gaan in een All Inclusive resort, wordt hun al wankele huwelijk zwaar op de proef gesteld. Wanneer Sylvie bij aankomst aan Jacco meldt dat ze een ‘pauze’ wil inlassen kan Jacco dit, te midden van zijn midlife crisis, maar moeilijk accepteren. Binnen de paradijselijke All Inclusive cultuur zal Jacco de confrontatie moeten aangaan met zijn vastbesloten vrouw, zijn puberende kinderen maar vooral zijn grootste struikelblok, zichzelf.

TitelAll Inclusive
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 45 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie
RegisseurAniëlle Webster
CastTibor Lukács, Jennifer Hoffman, Aiko Mila Beemsterboer, Bing van Son, Frank Lammers, Jochum ten Haaf, Sheila Payne, Sara Afiba, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Thijs Boermans, Tine Cartuyvels, Matthijs van de Sande Bakhuyzen

Synopsis: WW Entertainment

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.