Waar kun je ‘All Fun and Games’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film All Fun and Games (2023) online kijken kunnen. Deze horrorfilm met Asa Butterfield (Sex Education) en Natalia Dyer (Stranger Things) dwingt een vervloekt mes een groep tieners dodelijke kinderspelletjes te spelen. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘All Fun and Games’ (2023) online kijken?

All Fun and Games was in november 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar All Fun and Games bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 21 februari 2024 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft All Fun and Games niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxAll Fun and Games is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘All Fun and Games’ (2023)

Evil never plays by the rules. In deze angstaanjagende horrorfilm ontdekt een groep tieners uit Salem een vervloekt mes dat hen dwingt om gruwelijke en dodelijke versies van kinderspelletjes te spelen. Er zijn geen winnaars, alleen overlevenden.

Streaming informatie over de film

TitelAll Fun and Games
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 36 minuten
TaalEngels
CategorieHorror
RegisseursEren Celeboglu, Ari Costa
CastAsa Butterfield, Natalia Dyer

Synopsis: WW Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.