Special effects-spektakel ‘Alita: Battle Angel’ (film, 2019) is nu te zien op Disney+

Goed nieuws voor liefhebbers van avontuurlijke actiefilms met een tintje sciencefiction, want het kijkcijferkanon Alita: Battle Angel uit 2019 is vandaag op de streamingdienst Disney+ verschenen. De film bomvol oogverblindende special effects is voor iedereen met een abonnement te bekijken zonder aanvullende kosten.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Alita: Battle Angel (film, 2019) is vanaf 1 oktober 2021 te zien op Disney+

Tussen de nieuwe films en series op Disney+ in oktober verscheen verrassend genoeg deze toffe titel die vorig jaar (op 1 september 2020) nog op Amazon Prime Video verscheen. De film werd op 31 augustus 2021 uit het aanbod van de concurrent verwijderd, waarna Disney de uitzendrechten terug naar haar eigen streamingdienst heeft gehaald. Alita: Battle Angel is namelijk gemaakt door 20th Century Fox, onderdeel van The Walt Disney Company.

Met een 7,3 uit bijna 250.000 stemmen op IMDb en bij Rotten Tomatoes scores van 61% (Tomatometer) en 92% (Audience Score) is de avontuurlijke actiefilm een uitstekende kijktip. In de cast schittert Rosa Salazar als Alita met verder onder andere Christoph Waltz als Dr. Ido, Keean Johnson als Hugo en Mahershala Ali als Vector. Hieronder vind je het verhaal, meer informatie over de film en natuurlijk de trailer. Veel kijkplezier.

Verhaal en informatie van ‘Alita: Battle Angel’ (2019)

Van de visionaire filmmakers James Cameron en Robert Rodriguez, Alita: Battle Angel, een episch avontuur van hoop en kracht. Als Alita (Rosa Salazar) wakker wordt in een futuristische wereld die ze niet herkent, wordt ze opgenomen door een empathische arts (Christoph Waltz) die beseft dat in het afgedankte cyborgomhulsel het hart en de ziel van een jonge vrouw met een geweldig verleden huizen.

SoortFilm
Jaar2019
TaalEngels
Duur2 uur en 3 minuten
CategorieSci-Fi, Actie, Avontuur
IMDb7,3 uit 247.000 stemmen
RegisseurRobert Rodriguez
CastRosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein, Jackie Earle Haley, Keean Johnson, Lana Condor, Jorge Lendeborg Jr.
KijkenBekijk direct bij Disney+

Trailer


Synopsis: Disney+