Spraakmakende documentaire over Ali B is nu te zien op Videoland

Iedereen kent Ali B. Maar wie is Ali Bouali? De gelijknamige en spraakmakende documentaire over het leven van de rapper is ter ere van zijn 40e verjaardag op 16 oktober 2021 in première gegaan bij Videoland. Voor het eerst Ali over heel veel heftige gebeurtenissen in zijn leven, van verslavingen tot geweld.

Wie is Ali Bouali? Leer de rapper kennen in de Videoland-documentaire

Je kent Ali B vast als de Marokkaans-Nederlandse rapper die inmiddels een breed spectrum aan kunsten heeft vertoond. Van cabaretier tot presentator en van stand-upcomedian tot mede-eigenaar van SPEC, het artiestenbureau dat hij runt met zijn vrouw Breghje. Met haar trouwde hij in 2006, zes jaar nadat zijn samen met Frans Barendse en Stanley Bish het managementbureau oprichtte. Ali B en Breghje hebben samen drie zoons: Nouri, Omar en Amin.

De documentaireserie Ali Bouali is nu hier op Videoland te bekijken.

Trailer: eerste inkijkje in de aangrijpende docuserie

In de officiële trailer die Videoland op 8 oktober naar buiten bracht krijgen we al een eerste kijkje in de heftige onthullingen die door de bekende Nederlander worden gedaan.

Meer informatie over documentaire ‘Ali Bouali’ op Videoland

We kennen Ali B, maar wie is Ali Bouali? Voor het eerst vertelt Ali over heftige gebeurtenissen in zijn leven, van verslavingen tot geweld. Ter ere van zijn 40e verjaardag is vanaf 16 oktober Ali Bouali te zien.

TitelAli Bouali
Jaar2021
Duur1 seizoen
TaalNederlands
GenreDocumentaire

Synopsis: Videoland