Komt er een ‘Alba’ seizoen 2 op Netflix?

De Spaanse dramaserie Alba werd direct supergoed bekeken op Netflix. En voor iedereen die de dertien afleveringen al gezien heeft, rest natuurlijk de vraag: komt er een Alba seizoen 2? In dit artikel delen we al het nieuws dat we tot nu toe weten.

Komt er een seizoen 2 van ‘Alba’?

Helaas is er op dit moment nog niet bekend of er een tweede seizoen van Alba naar Netflix komt. Aangezien de serie in meerdere landen meer dan een maand in de Netflix top 10 van best bekeken series gestaan heeft en dus onwijs populair is, is de kans op een vervolg wel groot. Bovendien suggereert het einde ook dat het verhaal nog niet klaar is en zijn ook critici overwegend enthousiast. De serie werd echter geproduceerd door de Spaanse productiebedrijven Atresmedia en Boomerang TV en niet door Netflix zelf, dus het is aan hen om te bepalen of er een vervolg gaat komen.

Zodra er meer duidelijk wordt over een tweede seizoen of Netflix hier nieuws over naar buiten brengt, hoor je het natuurlijk direct van ons. Volg onze social media-kanalen of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.

Waar gaat het verhaal van ‘Alba’ over?

Alba wordt wakker op een strand na een verkrachting die ze zich niet herinnert. En dan ontdekt ze dat haar verkrachters vrienden zijn van haar lief.

TitelAlba
Jaar2021
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalSpaans
CategorieDrama
IMDb6,4 uit 1.100 stemmen
MakersCarlos Martín, Ignasi Rubio
CastElena Rivera, Eric Masip, Álvaro Rico, Pol Hermoso, Jason Fernández, Miquel Fernández, Bea Segura, Antonio Gil, Franky Martín, Candela Cruz, Caterina Mengs, Tito Valverde, Adriana Ozores, Ana Wagener
KijkenHier bij Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.