Ajax – STVV: live kijken op tv en online | 9 juli 2024 | Oefenwedstrijd

Na een korte zomerstop en ondanks het Europees kampioenschap hebben de eerste paar voetballers van de Eredivisie-ploegen zich alweer in Nederland verzameld om hun reeks van oefenwedstrijden voor het nieuwe seizoen te spelen. Benieuwd wanneer en waar je Ajax – STVV kunt kijken? Deze partij wordt gespeeld op dinsdag 9 juli 2024. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.

Ajax – STVV online kijken: live stream op dinsdag 9 juli 2024

De Eredivisie begint alweer over een paar weken, waardoor ook de oefenwedstrijden inmiddels weer op het programma staan. De uitzendingen hiervan zijn echter niet bij ESPN te zien, zoals wel het geval is bij de daadwerkelijke Eredivisie-partijen. Soms wordt een uitzending nog wel openbaar gemaakt via YouTube. Je kunt de wedstrijd in dat geval via internet kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm.

Ziggo Sport➡️ Ga meteen naar Ajax vs. STVV bij Ziggo Sport. De oefenwedstrijd van de Amsterdammers tegen Sint Truidense V.V. wordt namelijk wegens een samenwerking met de voetbalclub uitgezonden door de oranje provider.
🔀 CANAL+De streamingdienst CANAL+ maakt het mogelijk om geen moment van de Eredivisie te missen, omdat je hier ESPN Compleet zonder aanvullende kosten kunt kijken. Je betaalt bovendien €0,00 voor de eerste week. De oefenwedstrijd van Ajax tegen STVV stream je er dus niet, maar alle andere aankomende matches tijdens het Eredivisie-seizoen wél. 👉 Bekijk nu alle Eredivisie-wedstrijden bij ESPN.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoAmazon Prime Video biedt in Nederland momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1, hockey, Premier League– en Bundesliga-voetbal en darts, maar momenteel zijn de wedstrijden uit de Eredivisie er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Eredivisie worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Opstellingen van Ajax en STVV tijdens deze oefenwedstrijd

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze vriendschappelijke wedstrijd. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Ajax vs. STVV staat dinsdag op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🔴 Opstelling Ajax: nog niet bekend

🟡 Opstelling STVV: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Ajax vs. STVV

Heb je de partij afgelopen dinsdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Je kunt veelal de samenvatting van de wedstrijd online vinden. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Ajax STVV oefenwedstrijd 9 juli 2024’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de Eredivisie in 2024 op tv en online kijken met een live stream

Alle uitzendingen van de Eredivisie volg je dit jaar in het Nederlandse streaminglandschap met een ESPN abonnement, een partij die de videodienst ESPN Watch aanbiedt en daarnaast ook vier tv-zenders heeft. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welk kanaal ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse en Europese voetbal er niet te vinden. Daarvan kijk je namelijk een selectie van wedstrijden onder andere via NLZIET door uitzendingen op tv-zenders.