Waar kun je de documentaire ‘AJAX: Parels van Amsterdam’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de documentaire AJAX: Parels van Amsterdam (2022) online kijken kunnen. In deze docu zijn de spelers van Nederlands meest succesvolle club van nabij met camera’s gevolgd. Zowel op de club als daarbuiten. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Viaplay, HBO Max, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de Ajax-documentaire ‘Parels van Amsterdam’ uit 2022 online kijken?

Al decennialang staat de Amsterdamse club AFC Ajax bekend om de geroemde jeugdopleiding en op dit moment is het de meest succesvolle club van Nederland. In de gloednieuwe documentaire ‘AJAX: Parels van Amsterdam’ volgen we hoofdzakelijk drie spelers die uit de jeugd van de club uit de hoofdstad zijn doorgegroeid tot het eerste elftal: Gravenberch, Timber en Rensch. Op 7 oktober 2022 ging de documentaire exclusief in première bij de Amazons streamingdienst Prime Video.

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar AJAX: Parels van Amsterdam bij Amazon Prime Video. Hier kun je sinds 7 oktober zonder aanvullende kosten genieten van de documentaire als abonnee. Een lidmaatschap bij Amazons streamingdienst Prime Video is momenteel de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze docu niet kijken bij Disney+. Wel is er sinds kort een andere documentaire over een Nederlandse Eredivisieclub te zien. Je kunt namelijk hier op Disney+ naar de docu Dat Ene Woord: Feyenoord kijken.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft AJAX: Parels van Amsterdam niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de documentaire nu niet te zien, maar je kunt er wel naar voetbal van de Premier League en Bundesliga kijken.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘AJAX: Parels van Amsterdam’ (2022)

De bij de Amsterdamse club opgeleide spelers Ryan Gravenberch, Jurriën Timber en Devyne Rensch zijn het afgelopen voetbalseizoen intensief en van nabij met camera’s gevolgd. Zowel op de club als daarbuiten. Dit heeft geleid tot de documentaire AJAX: Parels van Amsterdam. Met unieke beelden achter de schermen is te zien wat erbij komt kijken om als jonge speler je plek te verwerven bij het eerste elftal van Ajax en je vervolgens door te ontwikkelen en succesvol te worden als Ajacied. De documentaire is een verhaal vol met verwachtingen, twijfels, succesmomenten en tegenslagen.

Streaming informatie over de documentaire

TitelAJAX: Parels van Amsterdam
Jaar2022
SoortFilm
DuurNNB
TaalNederlands
CategorieDocumentaire
ProductieAjax Media

Synopsis: Amazon