Waar kun je de film ‘Air’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Air (2023) online kijken kunnen. Deze dramafilm draait om de baanbrekende samenwerking tussen Michael Jordan en de basketbaldivisie van Nike. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Air’ (2023) online kijken?

Air is sinds 13 april 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Amazon Prime VideoAmazon Prime Video voegt deze film op vrijdag 12 mei toe aan haar aanbod, waarna je hem zonder aanvullende kosten kunt streamen.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Air bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe aan haar aanbod, maar nu is een releasedatum nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Air niet in haar aanbod opgenomen.
🔜 HBO MaxMomenteel kun je Air niet kijken bij HBO Max, maar omdat de film gedistribueerd is door Warner Bros. Pictures verwachten we hem hier in de toekomst wel. Zodra we een releasedatum hebben hoor je het uiteraard direct via je mail.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Air’ (2023)

Air is een film van de bekroonde regisseur Ben Affleck over de baanbrekende samenwerking tussen de toen nog jonge Michael Jordan en de pas opgerichte basketbaldivisie van Nike, dat met het merk Air Jordan een revolutie teweegbracht in de sportwereld en de hedendaagse cultuur. De aangrijpende film toont de riskante maar carrièrebepalende gok van een onconventioneel team, de compromisloze visie van een moeder die ziet dat haar zoon een immens talent heeft, en de basketballegende die de grootste aller tijden zou worden.

Streaming informatie over de film

TitelAir
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 52 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurBen Affleck
CastMatt Damon, Ben Affleck, Viola Davis, Jason Bateman, Chris Messina, Matthew Maher, Marlon Wayans, Chris Tucker, Gustaf Skarsgård, Julius Tennon

Veelgestelde vragen


Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.