Waar kun je de Star Wars-serie ‘Ahsoka’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Ahsoka (2023) online kijken kunnen. Deze gloednieuwe Star Wars-serie draait om Jedi-ridder Ahsoka Tano, die een opkomende bedreiging voor een kwetsbaar sterrenstelsel onderzoekt. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Ahsoka’ (2023) online kijken?

De Star Wars-serie Ahsoka is vanaf 23 augustus 2023 te streamen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken.

Disney+➡️ Ga direct naar Ahsoka bij Disney+. Deze serie is een Original van The Walt Disney Company en is dus enkel en alleen op Disney+ te zien. Hier vindt de première plaats op 23 augustus 2023 en kijk je vanaf dan iedere woensdag naar een splinternieuwe aflevering.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Pathé ThuisPathé Thuis biedt veel nieuwe films aan, maar series vind je niet in hun aanbod.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Ahsoka nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Ahsoka’ (2023)

Ahsoka speelt zich af na de val van het Keizerrijk en volgt de voormalige Jedi-ridder Ahsoka Tano, terwijl zij een opkomende bedreiging voor een kwetsbaar sterrenstelsel onderzoekt.

Ahsoka | Teaser Trailer | Disney+

Streaming informatie over de serie

TitelAhsoka
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieSciencefiction, Actie, Avontuur
MakerDave Filoni
CastRosario Dawson, Natasha Liu Bordizzo

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.