Star Wars-fans, opgelet! ‘Ahsoka’ is vandaag van start gegaan

Star Wars-fan? Vandaag is het zover: de splinternieuwe serie Ahsoka over Jedi-strijder Ahsoka Tano is van start gegaan op Disney+. De streamingdienst trakteert ons direct op twee afleveringen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘Ahsoka’ nu te zien op Disney+

We beginnen direct goed: op woensdag 23 augustus heeft Disney+ de eerste twee afleveringen van Ahsoka live gezet. Hierna kun je wel gewoon rekenen op wekelijkse afleveringen. Het eerste seizoen van de serie wordt op woensdag 4 oktober voltooid met een spetterende seizoensfinale en dat betekent dat er in totaal acht afleveringen gaan komen. De afleveringen verschijnen al om 03:00 uur ‘s nachts in het aanbod, dus je kunt ervoor opblijven.

Het is overigens nog niet duidelijk of er daarna een tweede seizoen volgt, maar de deur is door Disney ook nog niet dichtgegooid. De kans is dus zeker aanwezig. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt. En hieronder vind je het uitzendschema van seizoen 1, zodat je weet wanneer je klaar moet zitten.

AfleveringWeekdagDatumNederlandse tijd
1Woensdag23 augustus 202303:00 uur
2Woensdag23 augustus 202303:00 uur
3Woensdag30 augustus 202303:00 uur
4Woensdag6 september 202303:00 uur
5Woensdag13 september 202303:00 uur
6Woensdag20 september 202303:00 uur
7Woensdag27 september 202303:00 uur
8Woensdag4 oktober 202303:00 uur

Hier gaat ‘Ahsoka’ over

Ahsoka vertelt het verhaal van de voormalige jedi-strijder Ahsoka Tano, die we natuurlijk kennen uit The Mandalorian en The Book of Boba Fett. In haar eigen serie onderzoekt ze een opkomende bedreiging voor een kwetsbaar sterrenstelsel. Daarvoor reist ze van het ene heelal naar het andere.

De hoofdrol wordt vertolkt door Rosario Dawson. Zij wordt bijgestaan door onder meer Natasha Liu Bordizzo (Day Shift) en Wes Chatham (Tenet). Ook zal Hayden Christensen te zien zijn als Anakin Skywalker. Leuk! Hieronder bekijk je alvast de spectaculaire trailer.

Ahsoka | Teaser Trailer | Disney+

Meer informatie over de serie

Ahsoka speelt zich af na de val van het Keizerrijk en volgt de voormalige Jedi-ridder Ahsoka Tano, terwijl zij een opkomende bedreiging voor een kwetsbaar sterrenstelsel onderzoekt.

TitelAhsoka
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieSciencefiction, Actie, Avontuur
MakerDave Filoni
CastRosario Dawson, Natasha Liu Bordizzo

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.