Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 7 staat nu op Disney+

Met regelrechte toptitels als Grey’s Anatomy seizoen 17 en The Walking Dead seizoen 11 hoefden we al niet te vrezen voor te weinig kijkmateriaal op Disney+ in augustus, maar nu is daar een gloednieuwe topserie aan toegevoegd. Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. krijgt de première van haar laatste seizoen namelijk bijzonder snel in Nederland: op 4 augustus 2021! Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 7 op Disney Plus?

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Star, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Agents of S.H.I.E.L.D. over?

Deze serie begint waar Marvel’s Avengers ophield. Nu het bestaan van superhelden en aliens algemeen bekend is, probeert de wereld om te gaan met deze nieuwe realiteit. Agent Phil Coulson komt weer in actie en heeft het dit keer gemunt op de mysterieuze groep The Rising Tide. Om deze onzichtbare, onbekende vijand op te sporen, heeft hij een kleine gespecialiseerde groep agenten van de vredeshandhavingorganisatie S.H.I.E.L.D. verzameld. Het team heeft een missie: alles wat nieuw, vreemd en onbekend is over heel de wereld onderzoeken en zo het gewone beschermen van het ongewone.

Jaar: 2013-2020
Soort: Serie
Duur: 7 seizoenen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
IMDb: 7.5 uit 205.000 stemmen
Makers: Joss Whedon, Jed Whedon, Maurissa Tancharoen
Cast: Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker
Kijken: Bekijk direct bij Disney+

Wanneer komt Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 7 op Disney Plus Nederland?

Vorig jaar, op 27 mei 2020 om precies te zijn, was de eerste aflevering van het slotseizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. al op de Amerikaanse televisie te bekijken. De laatste aflevering werd uitgezonden op 12 augustus 2020. Nu kunnen we, bijna een jaar later, eindelijk in Nederland ook verder van de hitserie genieten. Onder de nieuwe films en series op Disney+ in augustus 2021 valt namelijk seizoen 7 van Agents of S.H.I.E.L.D. Om precies te zijn is de release datum woensdag 4 augustus 2021!

Komt er een Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 8 of is S7 het laatste seizoen van de serie?

Eerder leek er na 6 seizoenen een einde te komen aan de Marvel-serie, maar toen werd Agents of S.H.I.E.L.D. verrassend genoeg toch nog verlengd met een zevende deel. Dat zou echter wel het allerlaatste seizoen van Disney’s hitserie worden. Helaas zal er dus geen seizoen 8 volgen.

Welke teaser of trailer is er van Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 7?

Hieronder bekijk je de allereerste beelden van het zevende en laatste seizoen van de Marvel-serie op Disney+.