Komt de serie Agent Hamilton op Netflix?

Sinds de première van de Zweedse thriller serie Agent Hamilton op de NPO op 21 maart 2020, krijgen wij van alle kanten de vraag of de serie ook op Netflix Nederland of een andere streamingdienst – zoals Videoland, Disney+ of Amazon Prime Video – te zien zal zijn in de toekomst.

Komt de serie Agent Hamilton (2020) op Netflix Nederland?

Komt de serie Agent Hamilton (2020) op Netflix Nederland?

Jammer genoeg liggen de rechten van de serie Agent Hamilton op dit moment bij de NPO. Dat betekent echter niet dat deze rechten in de toekomst niet aangekocht kunnen worden door Netflix of een andere streamingdienst. Via Streamwijzer.nl en onze social media houden we je op de hoogte van ontwikkelingen in de aankoop van de serie Agent Hamilton door streamingdiensten in Nederland.

Baal je ervan dat er nog geen zekerheid is? Gelukkig kun je de serie zodra hij los verkrijgbaar is wel hier vinden.

Verhaal, trailer en IMDb cijfer

De serie volgt op een inlichtingenagent die betrokken is bij het onderzoek naar een terroristische aanslag. Ondanks het feit dat hij de Zweedse inlichtingendienst heeft verlaten, keert hij terug om voor zijn land te vechten, waarbij hij zich midden in een missie bevindt waarbij Russische, Zweedse en Amerikaanse strijdkrachten betrokken zijn.

Op IMDb krijgt de serie Agent Hamilton een 6.7 uit 10.

Details van Agent Hamilton

Titel: Agent Hamilton
Jaar: 2020
Soort: Serie
IMDb: 6.7 uit 937 stemmen
Seizoenen: 1 seizoen
Cast: Jakob Oftebro, Krister Henriksson, Peter Andersson
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel
Meer over Agent Hamilton op Streamwijzer vind je hier