Waar kun je ‘Agent Hamilton’ online kijken als je de uitzending gemist hebt?

Op 8 oktober is het tweede seizoen van de Zweedse misdaadserie over politieagent Carl Hamilton van start gegaan op NPO 3. Iedere zaterdagavond worden we getrakteerd op twee nieuwe, bloedstollend spannende afleveringen. Maar heb je de uitzending van Agent Hamilton gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je alle afleveringen en seizoenen online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je de serie ‘Agent Hamilton’ online kijken?

Het tweede seizoen van Agent Hamilton is op 8 oktober 2022 van start gegaan op NPO 3. Hier kun je iedere zaterdag om 20:20 naar twee nieuwe afleveringen kijken. Daarnaast is het mogelijk om de serie online terug én vooruit te kijken. Hieronder zie je waar dit kan.

NLZIET➡️ Ga meteen naar Agent Hamilton op NLZIET. Hier kun je niet alleen de afleveringen van afgelopen zaterdag zien, maar is direct het hele seizoen vooruit te kijken. Meld je je nu aan, dan kun je bovendien 14 dagen gratis kijken om dit video on demand-platform uit te proberen. Ook het eerste seizoen van de serie is hier te vinden.
⛔️ Amazon Prime VideoDeze videodienst heeft de serie niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ Disney+Hier kun je momenteel niet naar de serie kijken.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je Agent Hamilton niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Agent Hamilton nu niet te zien.
⛔️ VideolandOok op RTL’s streamingdienst Videoland is Agent Hamilton niet te zien.

Uitzendschema van ‘Agent Hamilton’ seizoen 2

Het gloednieuwe seizoen van Agent Hamilton is op 8 oktober van start gegaan, waarna er vier weken lang elke zaterdagavond twee afleveringen uitgezonden worden. Dit betekent dat het uitzendschema op televisie er als volgt uit zal zien.

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Zaterdag8 oktober 202220:20 uur
2Zaterdag8 oktober 202221:05 uur
3Zaterdag15 oktober 202220:20 uur
4Zaterdag15 oktober 202221:05 uur
5Zaterdag22 oktober 202220:20 uur
6Zaterdag22 oktober 202221:05 uur
7Zaterdag29 oktober 202220:20 uur
8Zaterdag29 oktober 202221:05 uur

Meer informatie over de serie

Na in de VS een training te hebben gevolgd bij de Navy SEALs keert Carl Hamilton terug naar Zweden. Hij werkt voor de CIA en heeft een geheime missie: hij maakt jacht op een terroristische organisatie die Zweden in haar greep houdt met bomaanslagen en cyberaanvallen. Wanneer hij wordt benaderd door een voormalige werkgever, gaat hij aan de slag als dubbelagent.

TitelAgent Hamilton
Jaar2020-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalZweeds
CategorieThriller
IMDb6,8 uit 2.500 stemmen
CastJakob Oftebro, Annika Hallin, Nina Zanjani, Jörgen Thorsson, Krister Henriksson

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.