Waar kan ik de film After We Fell (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film After We Fell online kijken kunnen (ook bekend als After 3). In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ De After-boeken van Anna Todd, waarop de filmreeks gebaseerd is, vind je hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl 📚

Waar kun je After 3 online kijken?

Bioscoop: Deze titel is binnenkort enkel nog in de bioscoop te zien, maar After We Collided kijk je hier op Amazon Prime Video.

Amazon Prime Video: Zowel de eerste film uit de reeks (After) als het tweede deel (After We Collided) zijn in de afgelopen maanden door Amazon’s streamingdienst Prime Video in het aanbod opgenomen. Het is dus zeker niet onwaarschijnlijk dat ook op de rechten van deel 3 (After We Fell) zal worden gejaagd door het video on demand-platform, maar hierover is nog niets officieel bevestigd. Ga direct de After-films op Amazon Prime Video.

▶️ Pathé Thuis: Deze titel is direct na de lancering op video on demand te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar Pathé Thuis.

▶️ Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen na de release. Ga direct naar Apple TV+.

Verhaal van After We Fell (2021)

Net als Tessa de grootste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over haar familie, en vervolgens die van Hardin, werpen alles wat ze tot dan toe wisten in twijfel en maken hun moeizaam bevochten toekomst samen moeilijker op te eisen.

After We Fell | Official Trailer | Voltage Pictures

Streaming informatie over de film

Titel: After 3 / After We Fell
Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Drama, Romantiek
Duur: NNB
Regisseur: Castille Landon
Schrijvers: Sharon Soboil
Cast: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Chance Perdomo, Carter Jenkins, Kiana Madeira
Gebaseerd op het boek van: Anna Todd

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.