Nu op Amazon Prime Video: de bloedhete film ‘After We Fell’

Geen zin in de traditionele kersttitels dit jaar, maar wel in een bloedhete romantische dramafilm? Dan hebben we een ideale en fonkelnieuwe kijktip voor je. Amazon Prime Video heeft namelijk laten weten dat de derde film in de After-reeks, After We Fell (2021), vanaf donderdag 23 december voor alle abonnees op de streamingdienst te zien is.

Romantische dramafilm ‘After We Fell’ is vanaf 23 december 2021 te zien op Amazon Prime Video

Een half jaar geleden, in juli 2021, voegde Amazon op haar streamingdienst Prime Video plotseling de tweede film uit de reeks (After We Collided) toe voor alle abonnees. Een leuke verrassing voor de liefhebbers van de films met Josephine Langford! Nu viel de derde film uit de reeks oorspronkelijk niet onder de bekendgemaakte nieuwe films en series op Amazon Prime Video in december 2021, maar heeft de videodienst in de onderstaande tweet laten weten alsnog op donderdag 23 december de film toe te voegen.

→ Heb je nog geen abonnement op Amazon Prime Video? Geen punt. Je kunt namelijk nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

In de Verenigde Staten vanaf januari te zien op Netflix

In Nederland heeft Amazon dus de rechten weten te kopen, maar in de VS werd een paar dagen geleden bekendgemaakt dat je daar vanaf 17 januari 2022 naar After We Fell kunt kijken bij Netflix. Voor iedereen met een VPN en een Netflix abonnement is dat dus ook een optie, maar anders kun je hier in NL via Prime Video kijken.

Waar kun je de andere After-films momenteel online kijken?

Van plan om een marathon van de filmreeks te doen? Dat kan helaas niet alleen maar met een abonnement op SVOD-diensten als Netflix of Amazon Prime Video. Alleen de tweede film (After We Collided) uit 2020 en de derde (After We Fell) uit 2021 zijn met een abonnement op Prime Video te zien. De eerste film uit 2019 (After) kun je onder andere hier bij Pathé Thuis huren.

After 3 / After We Fell (film, 2021): verhaal, informatie en trailer

Net als Tessa de grootste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over haar familie, en vervolgens die van Hardin, werpen alles wat ze tot dan toe wisten in twijfel en maken hun moeizaam bevochten toekomst samen moeilijker op te eisen.

TitelAfter We Fell / After 3
SoortFilm
Jaar2021
Duur1 uur en 38 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek
IMDb4,7 uit 7.700 stemmen
RegisseurCastille Landon
CastJosephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Chance Perdomo, Carter Jenkins, Kiana Madeira
Gebaseerd op het boek vanAnna Todd
KijkenKijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

→ De After-boeken van Anna Todd, waarop de filmreeks gebaseerd is, vind je hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl 📚