After We Collided is nu online te kijken op meerdere streamingdiensten

Eindelijk is het zo ver: liefhebbers van de After-reeks kunnen nu online genieten van de film After We Collided uit 2020! Sinds zaterdag 19 december is de film onder andere te streamen via Pathé Thuis, Apple TV+ en Google Play en daarnaast is het nu al mogelijk om een DVD van de populaire film te reserveren.

After We Collided streamen in Nederland

De film is via meerdere TVOD kanalen te bekijken op dit moment, maar voorlopig laten de SVOD partijen nog even op zich wachten. We raden je zeker aan om een kijkje te nemen van de huidige prijs per video on demand-platform, zodat je de goedkoopste mogelijkheid kunt kiezen om de film te streamen.

Pathé Thuis: Deze titel zal van alle streamingdiensten na de release het eerste te bekijken zijn via Pathé Thuis. Ga direct naar Pathé Thuis.

Prime Video Store: De Prime Video Store heeft deze titel tevens beschikbaar gesteld voor aanschaf. Ga direct naar de film in de Prime Store.

Google Play: Verder is de film te huur of koop bij de internationale webshop van Google. Ga direct naar de film op Google Play.

Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ na de lancering ook de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

📀 Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die het eerste bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

📀 Amazon.nl: De online winkel Amazon.nl biedt deze titel ook in het eerste tijdvak op schijf aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.

Netflix: Netflix heeft laten weten de film op 22 december aan het aanbod in de Verenigde Staten toe te vroegen, maar komt After We Collided ook naar het Nederlandse video on demand-platform? Bekijk wat we tot nu toe weten over After We Collided op Netflix.

Verhaal

Tessa heeft alles te verliezen. Hardin heeft niets te verliezen. – behalve haar. Nadat we hebben gebotst – zal het leven nooit meer hetzelfde zijn. Na een tumultueus begin van hun relatie, waren Tessa en Hardin op weg om de dingen te laten werken. Tessa wist dat Hardin wreed kon zijn, maar als er een bom openbaring wordt gedropt over het ontstaan van hun relatie – en Hardin’s mysterieuze verleden – is Tessa buiten zichzelf. Hardin zal dat altijd blijven. – Hardin. Maar is hij echt de diepe, bedachtzame man waar Tessa verliefd op werd ondanks zijn boze uiterlijk – of is hij al die tijd al een vreemdeling geweest? Ze wou dat ze weg kon lopen. Het is gewoon niet zo gemakkelijk. Hardin weet dat hij een fout heeft gemaakt, misschien wel de grootste van zijn leven. Hij gaat niet ten onder zonder een gevecht. Maar kan hij veranderen? Zal hij veranderen – voor de liefde? Ja, ja, dat zal hij.

→ Bekijk nu alles van After 🍿

Trailer

Bekijk nu hieronder de trailer van de gloednieuwe film After 2 uit 2020.

Ma Rainey's Black Bottom | Official Trailer | Netflix

Details van de film

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Drama, Romantiek
IMDb: 5.3 uit 5,316 stemmen
Duur: 1 uur en 45 minuten
Directors: Roger Kumble
Schrijvers: Anna Todd, Mario Celaya
Cast: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Louise Lombard
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Bestel: Bekijk het boek waarop het gebaseerd is direct op Amazon.nl
Bestel: Bekijk het boek waarop het gebaseerd is direct op Bol.com

  • Waar gaat het verhaal van After We Collided over?

    Tessa en Hardin zitten in de pijnlijke nasleep van hun stukgelopen relatie. Hij vervalt in zijn slechte gewoontes van vroeger. Zij begint, vol herwonnen zelfvertrouwen, aan de stage van haar dromen bij een uitgeverij. Daar trekt ze de aandacht van dreamy collega Trevor: slim, razend knap en verantwoordelijk. Maar hoe hard Tessa ook probeert, Hardin Scott valt niet te vergeten.?

  • Waar kun je After We Collided online kijken?

    Sinds zaterdag 19 december is After We Collided te zien op Pathé Thuis, maar ook los verkrijgbaar via Prime Video, Apple TV+, Google Play en meer.