Waar kun je de film After We Collided (2020) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de film After We Collided uit 2020. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je After We Collided uit 2020 online kijken?

Prime Video➡️ Ga meteen naar alle vijf de After-films bij Amazon Prime Video. Bij deze streamingdienst kun je de film momenteel kijken, net als de rest van de collectie. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar After We Collided bij Pathé Thuis. Zonder abonnement kun je hem hier huren of kopen. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
💿 BolAls je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die het eerste bij Bol.com. 👉 Ga direct naar de film op Bol.com.
💿 AmazonDe online winkel Amazon.nl biedt deze titel ook op schijf aan. 👉 Ga direct naar de film op Amazon.nl.
⛔️ Disney+Disney+ heeft After Everything niet in zijn aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxAfter 5 is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix. Hier kijk je echter wel naar de eerste film—After (2019).
⛔️ SkyShowtimeOok dit video on demand-platform heeft de titel niet in zijn aanbod opgenomen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay kun je de film momenteel niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Komt After We Collided binnenkort op Netflix?

We hebben goed en slecht nieuws voor je. Het goede nieuws is dat Netflix de rechten van After We Collided aangekocht heeft per 22 december 2020. Het slechte nieuws is dat dit voor de Verenigde Staten bleek te zijn. Helaas heeft een woordvoerder van Netflix bij navraag door de redactie van Streamwijzer laten weten dat nog niet bekend is of dit ook in de toekomst voor Nederland zal gelden.

Wel is het mogelijk om naar de films en series in het Amerikaanse aanbod van Netflix te kijken met een VPN. Hierover leggen we alles uit in ons artikel over Netflix kijken met een VPN.

Verhaal van After We Collided (2020)

Tessa heeft alles te verliezen. Hardin heeft niets te verliezen. – behalve haar. Nadat we hebben gebotst – zal het leven nooit meer hetzelfde zijn. Na een tumultueus begin van hun relatie, waren Tessa en Hardin op weg om de dingen te laten werken. Tessa wist dat Hardin wreed kon zijn, maar als er een bom openbaring wordt gedropt over het ontstaan van hun relatie – en Hardin’s mysterieuze verleden – is Tessa buiten zichzelf. Hardin zal dat altijd blijven. – Hardin. Maar is hij echt de diepe, bedachtzame man waar Tessa verliefd op werd ondanks zijn boze uiterlijk – of is hij al die tijd al een vreemdeling geweest? Ze wou dat ze weg kon lopen. Het is gewoon niet zo gemakkelijk. Hardin weet dat hij een fout heeft gemaakt, misschien wel de grootste van zijn leven. Hij gaat niet ten onder zonder een gevecht. Maar kan hij veranderen? Zal hij veranderen – voor de liefde? Ja, ja, dat zal hij.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Drama, Romantiek
IMDb: 5.2 uit 22.000 stemmen
Duur: 1 uur en 45 minuten
Cast: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Shane Paul McGhie, Dylan Sprouse, Samuel Larsen
Budget: $42,000,000
Bestel: Bekijk het boek waarop het gebaseerd is direct op Amazon.nl
Bestel: Bekijk het boek waarop het gebaseerd is direct op Bol.com