Staan of komen de vijf ‘After’-films op Netflix?

Sinds de release van de nieuwe film After Everything in september 2023 is de vraag die op ieders lippen brandt: staan de After-films (1, 2, 3, 4 en 5) op Netflix? Of komen ze er in de toekomst? Wij leggen graag uit wat hierover tot nu toe bekend is of deze films bij andere streamingdiensten te zien zijn op dit moment.

Staat deel 1—After (2019)—op Netflix? Of komt die nog online?

In 2019 maakten we voor het eerst kennis met Tessa en Hardin in de aanstormende en bloedhete After-filmreeks. Deze film is momenteel als enige After-film te bekijken op Netflix. Ook is hij te streamen bij TVOD-dienst Pathé Thuis.

After (2019) is op dit moment kosteloos te bekijken met een abonnement op Netflix en Amazon Prime Video. De film is echter niet te streamen bij andere SVOD-diensten als Videoland, Disney+, HBO Max of Viaplay. Ga direct naar After (2019) bij Amazon Prime Video.

Pathé Thuis: Via deze streamingdienst kun je de eerste film nu online bekijken. Ga direct naar After (2019) op Pathé Thuis.

Verhaal en trailer

Tessa Young is een toegewijde student, een plichtsgetrouwe dochter en een loyale vriendin voor haar middelbare schoolvriendje. Haar bewaakte wereld opent zich wanneer ze de donkere en mysterieuze Hardin Scott ontmoet.

Staat deel 2—After We Collided (2020)—op Netflix? Of komt die nog online?

Na het grote succes van de eerste romantische dramafilm, besloten de makers slechts een jaar later een vervolg uit te brengen onder de titel After We Collided. Deze film uit 2020 is eveneens bij Pathé Thuis en Amazon Prime Video te bekijken. De film is niet te bekijken op Netflix, Videoland, Disney+ of andere SVOD-diensten.

After We Collided (2020) is niet te bekijken bij Netflix op dit moment. Daarnaast is de film ook niet te streamen bij Videoland, Disney+, HBO Max of Viaplay.

Amazon Prime Video: Net als de rest van de films uit de collectie kun je hier ook naar de tweede titel uit de reeks kijken. Ga direct naar After We Collided (2020) op Amazon Prime Video.

Pathé Thuis: Via deze streamingdienst kun je de tweede film nu online bekijken. Ga direct naar After We Collided (2020) op Pathé Thuis.

Verhaal en trailer

Hardin Scott en Tessa Young verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage.

Staat deel 3—After We Fell (2021)—op Netflix? Of komt die nog online?

Het is een SVOD-dienst gelukt om de uitzendrechten voor After We Fell vorig jaar in de wacht te slepen, maar het is niet Netflix geweest. Je kunt in Nederland namelijk bij Amazon’s streamingdienst naar de bloedhete hitfilm kijken.

After We Fell (2021) is niet te bekijken bij Netflix op dit moment. Daarnaast is de film ook niet te streamen bij Videoland, Disney+, HBO Max of Viaplay.

Amazon Prime Video: Abonnees van Amazon’s streamingdienst Prime Video kunnen met hun abonnement naar de derde film uit de reeks kijken. Ga direct naar After We Fell (2021) op Amazon Prime Video.

Pathé Thuis: Via deze streamingdienst kun je de derde film nu online bekijken. Ga direct naar After We Collided (2020) op Pathé Thuis.

📀 Bol.com: Bij deze webwinkel kun je nu de DVD bestellen. Bekijk direct deze film op Bol.com.

Verhaal en trailer

Net als Tessa de grootste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over haar familie, en vervolgens die van Hardin, werpen alles wat ze tot dan toe wisten in twijfel en maken hun moeizaam bevochten toekomst samen moeilijker op te eisen.

Staat deel 4—After Ever Happy (2022)—op Netflix? Of komt die nog online?

After Ever Happy is de vierde film binnen de filmreeks en is helaas ook niet op Netflix te vinden. Sinds eerste kerstdag van 2022 kun je wel van deze titel genieten in het aanbod van Amazons video on demand-platform Prime Video.

After Ever Happy (2022) is niet te bekijken bij Netflix op dit moment. Daarnaast is de film ook niet te streamen bij Videoland, Disney+, HBO Max of Viaplay.

Amazon Prime Video: Sinds 25 december 2022 is het mogelijk om als abonnee van Amazon Prime Video naar deze vierde titel te kijken. Ga direct naar After Ever Happy (2022) op Amazon Prime Video.

📀 Bol.com: Bij deze webwinkel kun je nu de DVD bestellen. Bekijk direct deze film op Bol.com.

Verhaal en trailer

In deze vierde en laatste film in de razendpopulaire en bloedhete After-reeks wordt het verhaal verteld van Tessa en Hardin die volwassen moeten worden en uitvinden of hun toxische relatie in een sprookje of teleurstelling zal eindigen.

Staat deel 5—After Everything (2023)—op Netflix? Of komt die nog online?

After Everything is de nieuwste film binnen de filmreeks. Deze draaide sinds 13 september 2023 in de Nederlandse bioscopen en is inmiddels ook te streamen

After Everything (2023) is niet te bekijken bij Netflix op dit moment. Daarnaast is de film ook niet te streamen bij Videoland, Disney+, HBO Max of Viaplay.

Amazon Prime Video: Sinds 22 december 2023 kijkt elke abonnee van Amazon Prime Video naar de vijfde en laatste film in de reeks. Ga direct naar After Everything (2023) op Amazon Prime Video.

Verhaal en trailer

Het vijfde en laatste deel van de After-serie draait om de emotionele ontknoping van de tijdloze romance tussen Hardin en Tessa. Ze hebben alles al meegemaakt als koppel, dus de enige vraag die overblijft is: wat gebeurt er After Everything?


Synopsissen: Independent Films