Staan of komen de vier ‘After’-films op Netflix?

Sinds de release van de nieuwe film After Ever Happy in augustus 2022 is de vraag die op ieders lippen brandt: staan de After-films (1, 2, 3 en 4) op Netflix? Of komen ze er in de toekomst? Wij leggen graag uit wat hierover tot nu toe bekend is of deze films bij andere streamingdiensten te zien zijn op dit moment.

Staat deel 1—After (2019)—op Netflix? Of komt die nog online?

In 2019 maakten we voor het eerst kennis met Tessa en Hardin in de aanstormende en bloedhete After-filmreeks. Een tijdje is deze film te zien geweest op Netflix, maar inmiddels is deze film niet meer binnen het abonnement van deze videodienst te bekijken. Wel is hij te streamen bij TVOD-diensten als Pathé Thuis en bij Amazons streamingdienst Prime Video.

After (2019) is niet te bekijken bij Netflix op dit moment. Daarnaast is de film ook niet te streamen bij Videoland, Disney+, HBO Max of Viaplay.

Amazon Prime Video: Abonnees van Amazon’s streamingdienst Prime Video kunnen met hun abonnement naar de eerste film uit de reeks kijken. Ga direct naar After (2019) op Amazon Prime Video.

Pathé Thuis: Via deze streamingdienst kun je de eerste film nu online bekijken. Ga direct naar After (2019) op Pathé Thuis.

Verhaal en trailer

Tessa Young is een toegewijde student, een plichtsgetrouwe dochter en een loyale vriendin voor haar middelbare schoolvriendje. Haar bewaakte wereld opent zich wanneer ze de donkere en mysterieuze Hardin Scott ontmoet.

AFTER Trailer (2019)

Staat deel 2—After We Collided (2020)—op Netflix? Of komt die nog online?

Na het grote succes van de eerste romantische dramafilm, besloten de makers slechts een jaar later een vervolg uit te brengen onder de titel After We Collided. Deze film uit 2020 is eveneens bij Pathé Thuis te bekijken. De film is niet te bekijken op Amazon Prime Video, Netflix, Videoland, Disney+ of andere SVOD-diensten.

After We Collided (2020) is niet te bekijken bij Netflix op dit moment. Daarnaast is de film ook niet te streamen bij Amazon Prime Video, Videoland, Disney+, HBO Max of Viaplay.

Pathé Thuis: Via deze streamingdienst kun je de tweede film nu online bekijken. Ga direct naar After We Collided (2020) op Pathé Thuis.

Verhaal en trailer

Hardin Scott en Tessa Young verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage.

After We Collided - Official Trailer

Staat deel 3—After We Fell (2021)—op Netflix? Of komt die nog online?

Het is een SVOD-dienst gelukt om de uitzendrechten voor After We Fell vorig jaar in de wacht te slepen, maar het is niet Netflix geweest. Je kunt in Nederland namelijk bij Amazon’s streamingdienst naar de bloedhete hitfilm kijken.

After We Fell (2021) is niet te bekijken bij Netflix op dit moment. Daarnaast is de film ook niet te streamen bij Videoland, Disney+, HBO Max of Viaplay.

Amazon Prime Video: Abonnees van Amazon’s streamingdienst Prime Video kunnen met hun abonnement naar de derde film uit de reeks kijken. Ga direct naar After We Fell (2021) op Amazon Prime Video.

📀 Bol.com: Bij deze webwinkel kun je nu de DVD bestellen. Bekijk direct deze film op Bol.com.

Verhaal en trailer

Net als Tessa de grootste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over haar familie, en vervolgens die van Hardin, werpen alles wat ze tot dan toe wisten in twijfel en maken hun moeizaam bevochten toekomst samen moeilijker op te eisen.

After We Fell | Official Trailer | Voltage Pictures

Staat deel 4—After Ever Happy (2022)—op Netflix? Of komt die nog online?

After Ever Happy was nog niet online te kijken, maar daar is recentelijk gelukkig verandering in gekomen. Sinds eerste kerstdag kun je namelijk van deze titel genieten in het aanbod van Amazons video on demand-platform Prime Video.

After Ever Happy (2022) is niet te bekijken bij Netflix op dit moment. Daarnaast is de film ook niet te streamen bij Videoland, Disney+, HBO Max of Viaplay.

Amazon Prime Video: Sinds 25 december 2022 zal het mogelijk zijn om als abonnee van Amazon Prime Video naar deze fonkelnieuwe vierde titel te kijken. Ga direct naar After Ever Happy (2022) op Amazon Prime Video.

📀 Bol.com: Bij deze webwinkel kun je nu de DVD bestellen. Bekijk direct deze film op Bol.com.

Verhaal en trailer

In deze vierde en laatste film in de razendpopulaire en bloedhete After-reeks wordt het verhaal verteld van Tessa en Hardin die volwassen moeten worden en uitvinden of hun toxische relatie in een sprookje of teleurstelling zal eindigen.

After Ever Happy | Official Trailer | Prime Video