Staan of komen de vier ‘After’-films op Netflix?

Sinds de release van de nieuwe film After Ever Happy in augustus 2022 is de vraag die op ieders lippen brandt: staan de After-films (1, 2, 3 en 4) op Netflix? Of komen ze er in de toekomst? Wij leggen graag uit wat hierover tot nu toe bekend is of deze films bij andere streamingdiensten te zien zijn op dit moment.

Staat deel 1—After (2019)—op Netflix? Of komt die nog online?

In 2019 maakten we voor het eerst kennis met Tessa en Hardin in de aanstormende en bloedhete After-filmreeks. Een tijdje is deze film te zien geweest op Amazon’s streamingdienst Prime Video en zelfs op Netflix, maar inmiddels is deze film niet meer binnen het abonnement van deze videodiensten te bekijken. Wel is hij te streamen bij TVOD-diensten als Pathé Thuis.

After (2019) is niet te bekijken bij Netflix op dit moment. Daarnaast is de film ook niet te streamen bij Amazon Prime Video, Videoland, Disney+, HBO Max, Viaplay of Ziggo Movies & Series XL.

Pathé Thuis: Via deze streamingdienst kun je de eerste film nu online bekijken. Ga direct naar After (2019) op Pathé Thuis.

Verhaal en trailer

Tessa Young is een toegewijde student, een plichtsgetrouwe dochter en een loyale vriendin voor haar middelbare schoolvriendje. Haar bewaakte wereld opent zich wanneer ze de donkere en mysterieuze Hardin Scott ontmoet.

AFTER Trailer (2019)

Staat deel 2—After We Collided (2020)—op Netflix? Of komt die nog online?

Na het grote succes van de eerste romantische dramafilm, besloten de makers slechts een jaar later een vervolg uit te brengen onder de titel After We Collided. Deze film uit 2020 is eveneens bij Pathé Thuis te bekijken en kan ook binnen het abonnement worden gestreamd door leden van Amazon’s streamingdienst Prime Video. De film is niet te bekijken op Netflix, Videoland, Disney+ of andere SVOD-diensten.

After We Collided (2020) is niet te bekijken bij Netflix op dit moment. Daarnaast is de film ook niet te streamen bij Amazon Prime Video, Videoland, Disney+, HBO Max, Viaplay of Ziggo Movies & Series XL.

Amazon Prime Video: Abonnees van Amazon’s streamingdienst Prime Video kunnen met hun abonnement naar de tweede film uit de reeks kijken. Ga direct naar After We Collided (2020) op Amazon Prime Video.

Pathé Thuis: Via deze streamingdienst kun je de tweede film nu online bekijken. Ga direct naar After We Collided (2020) op Pathé Thuis.

Verhaal en trailer

Hardin Scott en Tessa Young verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage.

After We Collided - Official Trailer

Staat deel 3—After We Fell (2021)—op Netflix? Of komt die nog online?

Het is een SVOD-dienst gelukt om de uitzendrechten voor After We Fell vorig jaar in de wacht te slepen, maar het is niet Netflix geweest. Je kunt in Nederland namelijk bij Amazon’s streamingdienst naar de bloedhete hitfilm kijken.

After We Fell (2021) is niet te bekijken bij Netflix op dit moment. Daarnaast is de film ook niet te streamen bij Amazon Prime Video, Videoland, Disney+, HBO Max, Viaplay of Ziggo Movies & Series XL.

Amazon Prime Video: Abonnees van Amazon’s streamingdienst Prime Video kunnen met hun abonnement naar de derde film uit de reeks kijken. Ga direct naar After We Fell (2021) op Amazon Prime Video.

📀 Bol.com: Bij deze webwinkel kun je nu de DVD bestellen. Bekijk direct deze film op Bol.com.

Verhaal en trailer

Net als Tessa de grootste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over haar familie, en vervolgens die van Hardin, werpen alles wat ze tot dan toe wisten in twijfel en maken hun moeizaam bevochten toekomst samen moeilijker op te eisen.

After We Fell | Official Trailer | Voltage Pictures

Staat deel 4—After Ever Happy (2022)—op Netflix? Of komt die nog online?

Helaas zul je voorlopig een bezoekje aan de bioscoop moeten brengen om naar After Ever Happy te kunnen kijken, want op dit moment is de vierde film nog niet te zien op een streamingdienst. Zodra daar verandering in komt, zullen we het nieuws via de website en social media kanalen van Streamwijzer naar buiten brengen.

After Ever Happy (2022) is niet te bekijken bij Netflix op dit moment. Daarnaast is de film ook niet te streamen bij Amazon Prime Video, Videoland, Disney+, HBO Max, Viaplay of Ziggo Movies & Series XL.

📚 Bol.com: Bij deze webwinkel kun je nu het gelijknamige boek van Anna Todd, waar de film op gebaseerd is, bestellen. Bekijk direct het boek op Bol.com.

Verhaal en trailer

In deze vierde en laatste film in de razendpopulaire en bloedhete After-reeks wordt het verhaal verteld van Tessa en Hardin die volwassen moeten worden en uitvinden of hun toxische relatie in een sprookje of teleurstelling zal eindigen.

After Ever Happy | Official Trailer | Prime Video
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.