Zó kijk je nu al online naar ‘After Everything’

Met After Everything komt de populaire franchise over Hardin en Tessa tot een einde en dat wil je natuurlijk zien. Maar is het al mogelijk om de film in Nederland vanaf de bank te kijken? Het goede antwoord is dat dit inderdaad kan. Wij leggen je uit hoe.

‘After Everything’ kun je nu al streamen: dit is hoe

Eerder lieten we al weten dat After Everything op vrijdag 22 december naar Amazon Prime Video komt in Nederland. Maar mocht je de film nú al thuis willen streamen, dan is dat ook mogelijk. In het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Australië en Nieuw-Zeeland is de film namelijk begin oktober al naar Prime Video gekomen. Dat betekent dat je mensen met een VPN hem sinds vandaag al kunnen checken.

Hoe werkt dit? Het is heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op het Verenigd Koninkrijk? Dan denkt een website dat jij daar bent en kun je als gevolg daarvan naar After Everything kijken bij Prime Video. Bekijk altijd zelf of het gebruik van een VPN niet in strijd is met de algemene voorwaarden van een video on demand-platform. In een paar simpele stappen werkt het gebruik van dit systeem als volgt. Onze redacteur heeft dit getest door eerstgenoemde onderstaande VPN te gebruiken voor de locatie Londen in Engeland en toen was de film ineens wél via Prime Video te streamen.

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op bijvoorbeeld het Verenigd Koninkrijk
  3. Ga direct naar After Everything bij Prime Video en begin met kijken! 🍿

Hier gaat ‘After 5’ over

Nadat we vier films lang hebben kunnen genieten van het geruzie én geflirt tussen de tortelduifjes, bereikt de ‘Hessa’-romance in After Everything zijn hoogtepunt. Het vervolg op After Ever Happy laat meer zien van het verleden van Hardin. Hij wordt geplaagd door een writer’s block en gaat gebukt onder de breuk met Tessa. Om zichzelf terug te vinden reist hij naar Portugal, waar hij een oude bekende tegenkomt.

Uiteraard zijn Hero Fiennes Tiffin en Josephine Langford terug als Hardin en Tessa. Ook Mimi Keene, de actrice die Ruby speelt in Sex Education, heeft een grote rol te pakken. Heb je overigens geen zin om een VPN af te sluiten voor de film en wil je liever wachten tot je hem in Nederland op een streamingdienst kunt vinden? Dan moet je nog eventjes geduld hebben. Nog voor het einde van het jaar kun je de film dus streamen!

🗣️ “In Nederland komt ‘After Everything’ nog niet begin oktober op Prime Video, maar hij wordt nog wel voor het eind van het jaar verwacht.”
– Woordvoerder Amazon Prime Video

Meer informatie over de film

In het vijfde en laatste deel van de After-serie worstelt Hardin om verder te gaan met zijn leven. Geplaagd door een writer’s block en de verpletterende breuk met Tessa, reist Hardin naar Portugal op zoek naar een vrouw die hij in het verleden heeft gekwetst – en om zichzelf te vinden. Hij realiseert zich dat hij moet veranderen om Tessa terug te winnen, voordat hij de ultieme verbinding aan kan gaan.

TitelAfter Everything
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 34 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
RegisseurCastille Landon
CastHero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Benjamin Mascolo, Mimi Keene, Stephen Moyer, Louise Lombard

Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.