Staat of komt ‘After Everything’ (2023) op Netflix? En waar is de film nu online te zien?

In 2023 kwam het liefdesverhaal van Hardin en Tessa tot een ontknoping in After Everything. Veel mensen stellen ons de vraag: komt After Everything op Netflix? En waar kun je hem anders online kijken? In dit artikel delen we alles wat we tot nu toe weten.

Staat of komt ‘After 5’ op Netflix?

After Everything is het vijfde deel in de razend populaire filmreeks over Hardin en Tessa. We komen hierin meer te weten over het verleden van Hardin. Hij wordt geplaagd door een writer’s block en gaat gebukt onder de breuk met Tessa. Om zichzelf terug te vinden reist hij naar Portugal, waar hij een oude bekende tegenkomt. De film is op het witte doek een echte hit, maar kun je hem ook al vanuit huis bekijken? Veel mensen vragen zich af of After Everything op Netflix staat of daar in de toekomst heen komt.

Helaas is het op dit moment nog niet bekend of Netflix de uitzendrechten van de dramafilm bemachtigd heeft—of dit überhaupt van plan is. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als dit verandert en de film wel naar de streaminggigant komt.

Waar kun je ‘After Everything’ online kijken?

After Everything is voorlopig dus nog niet op Netflix te vinden, maar kun je hem wel ergens anders online kijken? En waar dan? Hieronder laten we de meest recente informatie zien.

Amazon Prime Video➡️ Ga direct naar de After-collectie bij Amazon Prime Video. Amazon Prime Video had al een tijdje geleden aangekondigd dat ze de streamingrechten van de vijfde After-film te pakken hebben. Deze kwam op 22 december 2023 naar de streamingdienst, waar ook de andere vier films al te zien zijn. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek meteen naar After Everything bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste aan het aanbod toe, maar op dit moment is de releasedatum nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Enkele andere After-films zijn wel hier bij Pathé Thuis te streamen.
⛔️ Disney+Disney+ heeft After Everything niet in zijn aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxAfter 5 is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix. Hier kijk je echter wel naar de eerste film—After (2019).
⛔️ ViaplayBij Viaplay kun je de film momenteel niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Meer informatie over de film

In het vijfde en laatste deel van de After-serie worstelt Hardin om verder te gaan met zijn leven. Geplaagd door een writer’s block en de verpletterende breuk met Tessa, reist Hardin naar Portugal op zoek naar een vrouw die hij in het verleden heeft gekwetst – en om zichzelf te vinden. Hij realiseert zich dat hij moet veranderen om Tessa terug te winnen, voordat hij de ultieme verbinding aan kan gaan.

TitelAfter Everything
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 34 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
RegisseurCastille Landon
CastHero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Benjamin Mascolo, Mimi Keene, Stephen Moyer, Louise Lombard

Synopsis: Independent Films

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.