Wanneer komt ‘After Everything’ op Amazon Prime Video in Nederland?

Engelse fans van de After-reeks hebben mazzel. In dat land is After Everything namelijk nu al op Amazon Prime Video verschenen, net als in Frankrijk, Australië en Nieuw-Zeeland. Veel Nederlandse kijkers vragen zich af wanneer wij aan de beurt zijn en vanaf de bank naar de afsluiting van het liefdesverhaal van Tessa en Hardin kunnen kijken. Daarom beantwoorden wij hier de vraag: wanneer komt After Everything op Amazon Prime Video in Nederland?

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Wanneer verschijnt ‘After Everything’ op Amazon Prime Video in Nederland?

In het Verenigd Koninkrijk werd After Everything op dinsdag 3 oktober aan het aanbod toegevoegd, in Frankrijk ook en Australië en Nieuw-Zeeland volgden op vrijdag 6 oktober. Maar wanneer is Nederland aan de beurt? Een woordvoerder van Amazon Prime Video heeft eerder aan de redactie van Streamwijzer laten weten dat het hier allemaal iets langer gaat duren in onderstaand statement.

🗣️ “In Nederland komt ‘After Everything’ nog niet begin oktober op Prime Video, maar hij wordt nog wel voor het eind van het jaar verwacht.”
– Woordvoerder Amazon Prime Video

Een definitieve streamingdatum zou later volgen en die hebben we nu ook eindelijk gekregen. De film zal als een vervroegd kerstcadeautje op vrijdag 22 december aan het aanbod toegevoegd worden.

Zo kon je ‘After Everything’ al eerder streamen

In het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Australië en Nieuw-Zeeland was de film dus al eerder te streamen op Prime Video. Dat betekent dat je hem met een VPN ook al kon checken vanuit Nederland. Hoe werkt dit? Het is heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op bijvoorbeeld het Verenigd Koninkrijk? Dan denkt een website dat jij daar bent en kun je als gevolg daarvan naar After Everything kijken bij Prime Video. Bekijk altijd zelf of het gebruik van een VPN niet in strijd is met de algemene voorwaarden van een video on demand-platform.

In een paar simpele stappen werkt het gebruik van dit systeem als volgt. Onze redacteur heeft dit getest door eerstgenoemde onderstaande VPN te gebruiken voor de locatie Londen in Engeland en toen was de film ineens wél via Prime Video te streamen.

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op bijvoorbeeld Londen in het Verenigd Koninkrijk
  3. Ga direct naar After Everything bij de streamingdienst Prime Video en begin met kijken! 🍿

Meer informatie over de film

In het vijfde en laatste deel van de After-serie worstelt Hardin om verder te gaan met zijn leven. Geplaagd door een writer’s block en de verpletterende breuk met Tessa, reist Hardin naar Portugal op zoek naar een vrouw die hij in het verleden heeft gekwetst – en om zichzelf te vinden. Hij realiseert zich dat hij moet veranderen om Tessa terug te winnen, voordat hij de ultieme verbinding aan kan gaan.

TitelAfter Everything
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 34 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
RegisseurCastille Landon
CastHero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Benjamin Mascolo, Mimi Keene, Stephen Moyer, Louise Lombard

Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.