Teaser trailer: ‘After Ever Happy’ (film, 2022)

After Ever Happy, de vierde film in de reeks van After (2019), After We Collided (2020) en After We Fell (2021), komt op 25 augustus 2022 uit in de bioscoop. Check nu hierboven de gloednieuwe teaser trailer.

After Ever Happy is vanaf 25 augustus 2022 in de bioscoop te zien

Vanaf 25 augustus 2022 zal het mogelijk zijn om deze nieuwe bloedhete film in de bioscoop te bekijken. De film zal het laatste deel zijn in de razend populaire en bloedhete After-reeks, waarin het verhaal wordt verteld van Tessa en Hardin die volwassen moeten worden en uitvinden of hun toxische relatie in een sprookje of teleurstelling zal eindigen.

Lees ook: 10 Bloedhete films en series om de lentekriebels mee aan te wakkeren 🥵

Streaming mogelijkheden zijn nog niet bekend

Momenteel is nog niet bekend op welke streamingdiensten in Nederland After Ever Happy / After 4 online te kijken zal zijn en wanneer de streaming release gepland staat. De uitzendrechten zijn in handen van de distributeur Independent Films, wat betekent dat ze in principe aan allerlei verschillende streamingdiensten als HBO Max, Videoland of Netflix verkocht kunnen worden.

Op het moment van schrijven kun je de eerste film uit de reeks—After (2019)—enkel via TVOD-diensten als Pathé Thuis streamen. Het is wel mogelijk om op een SVOD-dienst te kijken naar After We Collided (2020) en After We Fell (2021). Deze beide films zijn namelijk bij Amazon Prime Video te vinden in het Nederlandse aanbod.

After Ever Happy (film, 2022): verhaal en informatie

In het vierde en laatste deel van de After-serie worden Tessa en Hardin gedwongen om volwassen te worden. Ze zijn tegen alle verwachtingen in nog bij elkaar, maar het spant er nu om of hun liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje, of dat hun gepassioneerde maar giftige relatie definitief tot een einde komt. Een onthulling uit het verleden brengt de onvoorspelbare Hardin van slag en ook Tessa krijgt flink wat te verwerken. Ze is niet langer het lieve, eenvoudige meisje dat ze was toen ze Hardin leerde kennen. Hoe meer er naar boven komt uit Hardins tragische verleden, hoe harder hij iedereen van zich afstoot. Tessa begrijpt de heftige gevoelens die hij probeert te verbergen achter zijn stoere façade en is de enige die hem kan kalmeren. Hij heeft haar nodig, maar heeft zij hem ook nodig? Tessa twijfelt of ze hem kan redden zonder zichzelf te verliezen. Ze wil vechten voor hun relatie, maar voor wie vecht ze eigenlijk?

TitelAfter Ever Happy
Jaar2022
SoortFilm
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
Release datum25 augustus 2022
RegisseurCastille Landon
CastJosephine Langford, Hero Fiennes Tiffin

Synopsis & Afbeelding: Independent Films