Advocaat schreeuwt tegen Marsman in Feyenoord documentaire: “Houd je bek, joh!”

Dat Ene Woord: Feyenoord is een kijkcijferkanon op Disney+ voor voetballiefhebbers, al helemaal als Feyenoord hun voorkeursclub is. In de vierde aflevering van de docuserie, die sinds woensdag 22 september 2021 online te zien is, zien we een clash tussen coach Dick Advocaat en keeper Nick Marsman die uitmondt in geschreeuw over en weer met uitlatingen als “HOE SLECHT ZIJN WIJ?!” en “Houd je bek, joh!”.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Advocaat en Marsman in aflevering 4 van Feyenoord documentaire ‘Dat Ene Woord’ op Disney+

Misschien heb je aflevering 4, die sinds woensdag 22 september op Disney+ te zien is, al bekeken. ESPN deelde ook de opvallende beelden uit deze episode van Dat Ene Woord: Feyenoord.

Het voetbalkanaal citeert de woorden van coach Dick Advocaat en keeper Nick Marsman, nadat de goalie zijn woede uitte over het ene goal in 5 wedstrijden:

Marsman: “HOE SLECHT ZIJN WIJ?!”
Advocaat: “Hallo, hallo!”
Marsman: “Ja wat ‘hallo, hallo’?”
(…)
Advocaat: “Houd je bek, joh!”

Reacties op video via social media

Op de video wordt wisselend, maar vooral ook gekscherend gereageerd. De één vindt het nogal makkelijk van Marsman om als keeper af te geven op de aanval met uitspraken als “5 wedstrijden, 1 goal”, terwijl de ander vooral uitkijkt naar beelden van andere spraakmakende wedstrijden.

Zo bekijk je de docuserie ‘Dat Ene Woord: Feyenoord’ op Disney+

Dat Ene Woord: Feyenoord is een voetbaldocumentaire die op het moment van schrijven te streamen is bij Disney+. In een paar simpele stappen kun je bij de streamingdienst naar de docuserie kijken.

  1. Klik hier om naar Dat Ene Woord: Feyenoord te gaan op de officiële website van Disney+
  2. Druk op de grote blauwe knop met de tekst Neem Disney+
  3. Kies voor Bespaar op 12 maanden voor het goedkopere jaarabonnement (omgerekend €7,49 per maand) of kies voor Abonneer nu voor het duurdere maandabonnement (€8,99 per maand)
  4. Maak een account aan en begin direct met kijken! ⚽️

Meer informatie over docuserie ‘Dat Ene Woord: Feyenoord’ op Disney+

Voetbalclub Feyenoord wordt van binnenuit gevolgd in het seizoen 2020/21. Unieke beelden uit o.a. de kleedkamer en boardroom brengen de club en alle hoofdrolspelers dichterbij het publiek dan ooit.

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen met 9 afleveringen
Categorie: Documentaire, Sport
Cast: Dick Advocaat, Leroy Fer, Nicolai Jorgensen, Frank Arnesen, Mark Koevermans