ADO Den Haag vs. Ajax vrouwen: live kijken op tv en online | Eredivisie Vrouwen op zaterdag 11 mei 2024

De Ajax vrouwen hebben nog steeds een kans op het landskampioenschap. Veel sportliefhebbers vragen zich dan ook af waar ze de wedstrijd van de vrouwen van ADO Den Haag tegen Ajax op tv en online kijken kunnen op zaterdag 11 mei 2024 om 16:30 uur Nederlandse tijd. Alleen als FC Twente verliest van Telstar en Ajax wint van ADO Den Haag is de landstitel binnen voor de ploeg uit Amsterdam. In dit artikel geven wij aan of deze wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender de match eventueel ook vertoont.

Waar kun je de wedstrijd tussen de vrouwen van ADO Den Haag en Ajax online kijken (op zaterdag 11 mei om 16:30 uur)?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote voetbalwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de wedstrijd tussen ADO Den Haag en Ajax uit de Eredivisie Vrouwen per videodienst in Nederland.

Canal Digitaal➡️ Ga direct naar de wedstrijd ADO Den Haag vs. Ajax op ESPN 3 via CANAL+. Hier kun je uitzendingen van ESPN tot een week terugkijken. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
⛔️ Disney+De wedstrijd tussen ADO Den Haag vs. Ajax is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je de wedstrijd niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze finale is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ NLZIETKijkers van NLZIET kunnen 38+ tv-zenders ontvangen via online tv-kijken en daarnaast is ook uitzending gemist beschikbaar, maar ESPN maakt op het moment van schrijven geen onderdeel uit van het zenderpakket.
⛔️ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar voetbalwedstrijden zij er niet te zien.
⛔️ Prime VideoDeze finale is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je voetbal niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is onder andere voetbal uit de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga te zien, maar geen Nederlands voetbal uit de Eredivisie Vrouwen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de uitzending nu niet te vinden.

Tv-zender die de wedstrijd tussen de vrouwen van ADO Den Haag en Ajax uitzendt

Op zaterdag 11 mei 2024 zendt ESPN 3 de wedstrijd tussen ADO Den Haag en Ajax uit. Momenteel is er maar één streamingdienst in Nederland die zowel ESPN in het pakket met tv-zenders heeft opgenomen als de mogelijkheid biedt om een gratis proefperiode aan te gaan. Dit is namelijk mogelijk via CANAL+. Hierdoor kun je er gratis ESPN 1 t/m 4 kijken, waaronder dus ook de match tussen ADO Den Haag en Ajax.

Meer informatie over de wedstrijd

CompetitieEredivisie Vrouwen
SportVoetbal
DatumZaterdag 11 mei 2024
Locatie🇳🇱 Bingoal Stadion, Den Haag

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.