Deze actrices gaan we niet meer terugzien in Sex Education seizoen 4

Slecht nieuws voor de fans van Ola en Olivia uit Sex Education: deze personages zullen naar verluidt namelijk niet meer terugkeren in het vierde seizoen. De actrices hebben het te druk met andere projecten en dus geen tijd meer voor de Netflix-serie…

Patricia Allison en Simone Ashley zijn er in ‘Sex Education’ seizoen 4 niet meer bij

In seizoen 3 speelde Ola Nyman, de dochter van Jakob, ex-scharrel van Otis en vriendin van Lily, nog een grote rol in Sex Education, maar na drie jaar is het voor de actrice tijd om afscheid te nemen van de serie. Patricia Allison heeft in een Brits radioprogramma laten weten dat ze er in het vierde seizoen niet bij is. “Ik heb genoten van het spelen van Ola en het meewerken aan Sex Education, maar helaas sluit ik me niet aan bij het team voor seizoen 4.” Het was een moeilijke beslissing, maar de actrice gaat zich richten op andere projecten. Welke dat zijn, daar laat ze zich nu nog niet over uit.

Ook Simone Ashley, die de rol speelt van Olivia Hanan, keert in het nieuwe seizoen niet terug. Haar agenda zou te vol zijn door de opnames van de succesvolle serie Bridgerton. Jammer! Ruby en Anwar moeten dus op zoek naar een nieuwe vriendin.

Wat de grote rollen van Ncuti Gatwa (Eric) in Dr. Who en Emma Mackey (Maeve) in de nieuwe Barbie-film overigens voor hun personages gaan betekenen, weten we nu nog niet. Hopelijk komt er niet nog meer slecht nieuws bij!

Releasedatum Sex Education seizoen 4 nog niet bekend

Wanneer het vierde seizoen van Sex Education verschijnt op Netflix, is op dit moment ook nog niet bekend. Het eerste seizoen werd gelanceerd in januari 2019, het tweede in januari 2020 en het derde in september 2021. Ook heeft Asa Butterfield, in de serie Otis Milburn, laten weten dat de opnames bíjna van start gaan. Eind deze maand is het zover en keren de acteurs terug naar Wales.

Het zou dus in lijn met de andere releasedata liggen als de nieuwe afleveringen in januari 2023 zouden verschijnen. Tot dusver is hier echter nog niks officieels over naar buiten gebracht, dus met zekerheid kunnen we dit niet zeggen. Zodra we hier meer over horen, laten we het uiteraard aan je weten, via je mail, onze social media-kanalen en onze website.

Verhaal, informatie en trailer van de serie

Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.

TitelSex Education
Jaar2019-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
GenreKomedie, Drama
IMDb8,4 uit 265.000 stemmen
MakerLaurie Nunn
CastAsa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Emma Mackey, Kedar Williams-Stirling, Connor Swindells, Aimee Lou Wood
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.