Waar kun je de podcast ‘Achter Gesloten Deuren’ luisteren?

Veel podcastliefhebbers vragen zich af hoe ze de podcast ‘Achter Gesloten Deuren’ luisteren kunnen. Deze productie wist de prijs van Beste Podcast van het jaar in de wacht te slepen tijdens de Dutch Podcast Awards 2022. In dit artikel geven wij aan of deze podcast op het moment van schrijven te beluisteren is op audiostreamingdiensten als Podimo, Spotify, Google en Apple Podcasts of dat streaming op een ander platform mogelijk is.

Bij welke streamingdienst kun je naar ‘Achter Gesloten Deuren’ luisteren?

In vier afleveringen neemt de podcast Achter Gesloten Deuren van het Financieele Dagblad de luisteraar mee in de vraag: Wat is er gebeurd met de Twentse multimiljonair Gerard Sanderink? De ondernemer bouwde jarenlang onverstoord aan een imperium van zo’n 15.000 medewerkers en raakte betrokken bij een reeks conflicten met zijn bedrijven Strukton en Centric. De jury van de Dutch Podcast Awards 2022 koos deze podcast van het FD als winnaar in 2022 en liet hierover weten: “Het is een onderwerp waar je alles over wilt weten, verpakt in een prachtige constructie waar de makers toegankelijke duiding aan toevoegen. Met het juiste ritme en een goede opbouw. Een duidelijke winnaar!”

Meerdere populaire podcasts zijn recentelijk verhuisd van een brede beschikbaarheid op al je favoriete apps naar het exclusieve aanbod van de podcastapp Podimo. Bij de podcast ‘Achter Gesloten Deuren’ is dat echter niet het geval. In de onderstaande tabel vind je overzichtelijk op welke audiostreamingdienst je momenteel naar de eerdergenoemde podcast kunt luisteren.

✅ PodimoHier kun je naar alle afleveringen luisteren.
SpotifyIn de grote bibliotheek van Spotify’s muziek en podcasts is deze show ook terug te vinden.
Apple PodcastsBij Apple Podcasts kun je tevens luisteren naar alle afleveringen van de podcast.
Google PodcastsGoogle Podcasts heeft deze productie ook aan haar aanbod toegevoegd.

Verhaal van ‘Achter Gesloten Deuren’

Wat is er gebeurd met de Twentse multimiljonair Gerard Sanderink? Hoe kon een ondernemer die jarenlang onverstoord bouwde aan een imperium van zo’n 15.000 medewerkers, betrokken raken bij een reeks conflicten waarin ook zijn bedrijven Strukton en Centric werden meegesleept? Je hoort het in het eerste seizoen van de nieuwe FD-podcast Achter Gesloten Deuren.

In vier afleveringen nemen host Paulien Sewuster en journalisten Stijn van Gils en Joris Polman je mee in de gebeurtenissen die leidden tot talloze rechtszaken, een uit de hand gelopen beslaglegging, Kamervragen en het opstappen van De Nederlandsche Bank als klant. Kortom, een nauwkeurige reconstructie van wat zich voordeed achter gesloten deuren.

Streaming informatie over de podcast

TitelAchter Gesloten Deuren
Jaar2022
SoortPodcast
TaalNederlands
CategorieBusiness
PresentatorenPaulien Sewuster, Stijn van Gils, Joris Polman

Synopsis: Podimo