Waar kun je de film ‘De Acht Bergen’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film De Acht Bergen (2022) online kijken kunnen. Deze dramafilm vertelt het verhaal van de bijzondere vriendschap tussen stadsjongen Petro en Bruno, een jongen uit de bergen. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘De Acht Bergen’ (2022) online kijken?

De Acht Bergen is sinds december 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar De Acht Bergen bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film onlangs aan haar aanbod toe, waardoor je hem hier kunt huren en kopen. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft De Acht Bergen niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘De Acht Bergen’ (2022)

De Acht Bergen vertelt het verhaal van de bijzondere vriendschap tussen de stadse Pietro en Bruno; een jongen uit de bergen. In hun levenslange zoektocht naar geluk zwerft Pietro de wereld over terwijl Bruno trouw blijft aan zijn berg. Ondanks hun totaal verschillende levens, blijft de vriendschap uit hun kinderjaren ogenschijnlijk onverwoestbaar. Een film over liefde tussen mensen, eenzaamheid, houvast, familierelaties en verknochtheid aan een streek.

De Acht Bergen trailer (2022) | Nu in de bioscoop

Streaming informatie over de film

TitelDe Acht Bergen
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 27 minuten
TaalItaliaans
CategorieDrama
RegisseursFelix van Groeningen, Charlotte Vandermeersch
CastLuca Marinelli, Allessandro Borghi, Filippo Timi, Elena Lieti, Elisabetta Mazzullo, Surakzhya Panta, Gualtiero Burzi, Elisa Zanotto

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘De Acht Bergen’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film De Acht Bergen. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘De Acht Bergen’?

    De grootste rollen in de Italiaanse dramafilm De Acht Bergen worden vertolkt door Luca Marinelli, Allessandro Borghi, Filippo Timi en Elena Lieti.


Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.