Waar kun je de film ‘About My Father’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film About My Father (2023) online kijken kunnen. In deze komedie met Robert De Niro gaat een Italiaanse familie ter voorbereiding op een bruiloft bij een op-en-top Amerikaanse gezin logeren… met alle gevolgen van dien. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘About My Father’ (2023) online kijken?

About My Father is sinds 25 mei 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar About The Father bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste aan het aanbod toe, maar op dit moment is de releasedatum nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft About My Father niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxAbout My Father is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘About My Father’ (2023)

Wanneer Sebastian zijn traditionele Italiaanse vader Salvo (Robert De Niro) vertelt dat hij zijn op-en-top Amerikaanse vriendin ten huwelijk gaat vragen, dringt Salvo erop aan om een weekend bij haar ouders te gaan logeren. De familiebijeenkomst evolueert al snel in een cultuurclash, waarin vader en zoon de ware betekenis van familie ontdekken.

About My Father (2023) Official Trailer – Sebastian Maniscalco, Robert De Niro, Leslie Bibb

Streaming informatie over de film

TitelAbout My Father
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 30 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseursLaura Terruso
CastRobert De Niro, Sebastian Maniscalco, Leslie Bibb, Kim Cattrall, Brett Dier, Anders Holm, David Rasche

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘About My Father’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film About My Father. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘About My Father’?

    De grootste rollen in About My Father worden vertolkt door Robert De Niro, Sebastian Maniscalco, Leslie Bibb en Kim Cattrall. 


Synopsis: The Searchers

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.