Waar kun je de film ‘About My Father’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film About My Father (2023) online kijken kunnen. In deze komedie met Robert De Niro gaat een Italiaanse familie ter voorbereiding op een bruiloft bij een op-en-top Amerikaanse gezin logeren… met alle gevolgen van dien. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘About My Father’ (2023) online kijken?

About My Father was in mei 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

Amazon Prime Video➡️ Ga direct naar About The Father bij Prime Video. De film is hier sinds 4 augustus 2023 zonder aanvullende kosten te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar About The Father bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 14 september 2023 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft About My Father niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxAbout My Father is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘About My Father’ (2023)

Wanneer Sebastian zijn traditionele Italiaanse vader Salvo (Robert De Niro) vertelt dat hij zijn op-en-top Amerikaanse vriendin ten huwelijk gaat vragen, dringt Salvo erop aan om een weekend bij haar ouders te gaan logeren. De familiebijeenkomst evolueert al snel in een cultuurclash, waarin vader en zoon de ware betekenis van familie ontdekken.

Streaming informatie over de film

TitelAbout My Father
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 30 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseursLaura Terruso
CastRobert De Niro, Sebastian Maniscalco, Leslie Bibb, Kim Cattrall, Brett Dier, Anders Holm, David Rasche

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.