Waar kan ik de serie Aarya (2020) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie Aarya uit 2020. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 8 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Aarya uit 2020 online kijken?

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

Prime Video Store: Bij de Prime Video Store is deze titel momenteel beschikbaar. Ga direct naar de serie in de Prime Video Store.

Verhaal van Aarya (2020)

Als haar wereld plotseling op zijn kop staat, wordt Aarya dan het ding dat ze haatte? Hoe ver zal ze gaan om te overleven en haar familie te beschermen?

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2020
Categorie: Misdaad, Drama, Thriller
Makers: Ram Madhvani, Sandeep Modi
Cast: Sushmita Sen, Jagdish Rajpurohit, Manish Chaudhary
IMDb: 8 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.