Kan ik me nog aanmelden voor ‘Wie is de Mol?’ met onbekende Nederlanders?

Molloten, opgelet! Eindelijk heeft AVROTROS aangekondigd dat er een nieuw seizoen van Wie is de Mol met onbekende Nederlanders aankomt. Maar kun je je hiervoor nog aanmelden? Wij zetten alle informatie voor je op een rijtje.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Wie is de Mol’-seizoen met onbekenden aangekondigd

Toen Wie is de Mol? voor het eerst op de buis verscheen in 1999, waren de deelnemers nog geen BN’ers. Pas in het vijfde seizoen werd dit veranderd en werden er ieder seizoen acteurs, presentatoren en andere bekende koppen verzameld. Onze zuiderburen houden het echter nog altijd bij onbekende Vlamingen en voor veel Nederlandse Molloten was het altijd een doorn in het oog dat er niet ook bij ons weer gewoon een seizoen met onbekenden georganiseerd werd. Gelukkig zijn alle gebeden eindelijk verhoord.

Het 25ste seizoen staat op de planning en in deze jubileumeditie keren we voor één keer terug naar hoe het begon: met onbekende Nederlanders. De presentatie ligt waarschijnlijk niet in handen van Rik van de Westelaken, maar van oud-kandidaat Hila Noorzai.

Kan je je nog opgeven voor ‘Wie is de Mol’?

Nu de grote vraag: kun je je als echte Molloot nog aanmelden voor het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?. Helaas hebben we slecht nieuws, want de opnames zouden al gestart zijn en de kandidaten zijn dus al verzameld. Jezelf opgeven is dus niet meer mogelijk.

Hoe de makers van het programma aan deze kandidaten gekomen zijn zonder aan te kondigen dat er een seizoen met onbekende Nederlanders gemaakt ging worden, is niet helemaal duidelijk. Wel zochten ze een tijdje terug naar deelnemers voor een nieuw spelprogramma, ‘The Game’. Hierin zou je met een groep medespelers op reis gaan, met fysieke en psychologische uitdagingen, waarbij je leugens moet doorzien om er vandoor te gaan met de winst. Klinkt bekend… Of The Game daadwerkelijk een dekmantel was voor Wie is de Mol is niet officieel bevestigd.

‘Wie is de Mol’ 2024 is in volle gang

Voordat we dit seizoen met onbekende Nederlanders kunnen verwachten, is het eerst tijd voor Wie is de Mol 2024. Op zaterdag 6 januari ging dit van start, waarna wekelijkse afleveringen volgen. Terugkijken doe je op NLZIET (iedere zaterdag). In het uitgebreide uitzendschema hieronder kun je al deze informatie nog even op een rij zien.

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Zaterdag6 januari 202420:30 uur
2Zaterdag13 januari 202420:30 uur
3Zaterdag20 januari 202420:30 uur
4Zaterdag27 januari 202420:30 uur
5Zaterdag3 februari 202420:30 uur
6Zaterdag10 februari 202420:30 uur
7Zaterdag17 februari 202420:30 uur
8Zaterdag24 februari 202420:30 uur
9Zaterdag2 maart 202420:30 uur
10Zaterdag9 maart 202420:30 uur

Meer informatie over het programma

Tien weken lang voeren de kandidaten spectaculaire, intrigerende en soms angstaanjagende opdrachten uit om de pot te spekken. In het programma waarin niets is wat het lijkt, moeten de kandidaten inventief en volhardend zijn, lef hebben en samenwerken, maar altijd met de belangrijkste vraag in het achterhoofd: wie is te vertrouwen en wie niet? De jacht op de Mol is geopend!

TitelWie is de Mol?
Jaar1999-
SoortSerie
Duur24 seizoenen
TaalNederlands
CategorieSpelprogramma
PresentatorRik van de Westelaken
KandidatenTooske Ragas, Rian Gerritsen, Kees van der Spek, Babs Schutte, Jip van den Toorn, Jeroen Spitzenberger, Fons Hendriks, Justin Mooijer, Anna Gimbrère, Rosario Mussendijk

Synopsis: AVROTROS

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.